Bedrijfsuitje Hilversum

Ook voor de regio Bussum, Naarden, Loosdrecht en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Hilversum

Een bedrijfsuitje wat niet te filmen is? Daarvoor is Hilversum, de mediastad, bij uitstek geschikt. Iedereen kent deze stad natuurlijk vanwege de tv en radio die er gemaakt wordt, maar dat is niet alles wat deze stad te bieden heeft. Een stad die doordat veel radio-en -tv-stations er gevestigd zijn door het hele land bekend is. Voel je je als bedrijf wel thuis in dit milieu? Of lijkt het je juist leuk om je er een keer te bevinden, misschien juist omdat je uit een totaal andere omgeving komt? Dan is een bedrijfsuitje in Hilversum een aanrader. Wanneer je benieuwd bent wat er allemaal mogelijk is, helpen we je graag een handje. Dit hebben wij namelijk al uitgezocht, door ons ruime netwerk om hulp te vragen. Het resultaat is hieronder te zien. We wensen je alvast enorm veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Hilversum

City escape bedrijfsuitjes in Hilversum
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Hilversum

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hilversum
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Hilversum

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Hilversum

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Hilversum, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Hilversum

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Hilversum. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Hilversum

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Hilversum, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Hilversum

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Hilversum

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Hilversum, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Hilversum

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hilversum
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Hilversum

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Hilversum of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in het decor van Hilversum

Naast het grote media platform zijn er nog meer dingen te ontdekken in deze stad. Door haar fraaie ligging en mooie villa’s trekt de omgeving veel rijken en is een wandeling door de stad een echte belevenis. In Hilversum kun je even ervaren hoe het is om een echte bekendheid te zijn. Daarnaast is er in Hilversum veel natuur, waardoor het door inwoners nog steeds als dorp betiteld wordt, ondanks haar verdiensten in het land. Daarom is de Pinetum Blijdenstein, een tuin vol bijzondere naaldenbomen een locatie die het bezichtigen meer dan waard is. Liefhebbers van water kunnen terecht op de Gooise Vaart. Het Gooi is namelijk de befaamde streek waar Hilversum zich bevindt. Bekijk ook eens vergaderlocaties in Utrecht. Informatie over vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Hilversum of teambuilding Hilversum. Het overzicht van alle bedrijfsuitjes uit deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel en omgeving - Bedrijfsuitje Amstelveen
Regio Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving - Bedrijfsuitje Aalsmeer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HILVERSUM EN OMGEVING
Gaat je uitje in Hilversum plaatsvinden? Of ergens in de omgeving? Wij gaan graag voor je in de weer en staan je bij met relevante tips en leuke uitjes. Hilversum is een bijzondere plek die iedereen natuurlijk kent van de tv-studio’s. Naast alle media die bekend is vanuit deze stad is het ook gewoon een leuke stad met mooi centrum waar je gezellig door kan brengen en je collega’s beter kan leren kennen. Ook de architectuur van de stad springt echter in het oog. Vooral het raadhuis valt hierbij meteen op. Tijdens de Dudok tentoonstelling, vernoemt naar de architect die het heeft helpen groeien, is hierover meer te vinden. Over musea gesproken, ook het Museum voor Beeld en Geluid, een erg kleurrijk gebouw, wil je natuurlijk bezoeken wanneer je in Hilversum bent. Hier kun je zien wat Nederland, en vooral ook Hilversum, op mediagebied heeft voortgebracht. Leuke plaatsen in de omgeving zijn nog Bussum en Loosdrecht, waar je ook zeker even langs kunt gaan. Of Naarden, waar het Naarderbos voor een stukje natuur zorgt, ook buiten Hilversum. Reden genoeg om de ruime, natuurrijke omgeving van Hilversum op te zoeken voor je bedrijfsuitje. Kom in contact met de natuur, maar ook met je collega’s, terwijl je allerlei leuke uitjes onderneemt. Wij geven je hiernaast vast wat leuke tips en wensen je alvast alle plezier toe tijdens je uitje!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar