1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Hilversum

ook voor Bussum, Naarden en Loosdrecht

Een bedrijfsuitje wat niet te filmen is? Daarvoor is Hilversum, de mediastad, bij uitstek geschikt. Een stad die doordat veel radio-en -tv-stations er gevestigd zijn door het hele land bekend is. Dat is echter niet het enige wat Hilversum te bieden heeft. Door haar fraaie ligging en mooie villa’s trekt de omgeving veel rijken en is een wandeling door de stad een echte belevenis. In Hilversum kun je even ervaren hoe het is om een echte bekendheid te zijn. Daarnaast is er in Hilversum veel natuur, waardoor het door inwoners nog steeds als dorp betiteld wordt, ondanks haar verdiensten in het land. Daarom is de Pinetum Blijdenstein, een tuin vol bijzondere naaldenbomen een locatie die het bezichtigen meer dan waard is. Liefhebbers van water kunnen terecht op de Gooise Vaart. Het Gooi is namelijk de befaamde streek waar Hilversum zich bevindt. Voel je je als bedrijf wel thuis in dit milieu? Of lijkt het je juist leuk om je er een keer te bevinden, misschien juist omdat je uit een totaal andere omgeving komt? Dan is een bedrijfsuitje in Hilversum een aanrader. Wanneer je benieuwd bent wat er allemaal mogelijk is, helpen we je graag een handje. Dit hebben wij namelijk al uitgezocht, door ons ruime netwerk om hulp te vragen. Het resultaat is hieronder te zien. Informatie over vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Hilversum of teambuilding Hilversum. Het overzicht van alle bedrijfsuitjes uit deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Hilversum en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Hilversum, Bussum, etc.

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hilversum of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Hilversum

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Hilversum of omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Hilversum, Bussum en Naarden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Hilversum. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Hilversum

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Hilversum met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Hilversum, Naarden en Loosdrecht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Hilversum

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Hilversum. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Hilversum, Naarden, etc.

Bij dit personeelsuitje in Hilversum duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Hilversum

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Hilversum heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Hilversum, Loosdrecht, etc.

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht en omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Hilversum

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Hilversum

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Hilversum, Bussum en Loosdrecht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Hilversum of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Utrecht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Hilversum, Bussum, Naarden en Loosdrecht en de rest van Nederland

Gaat je uitje in Hilversum plaatsvinden? Of ergens in de omgeving? Wij gaan graag voor je in de weer en staan je bij met relevante tips en leuke uitjes. Hilversum is een bijzondere plek die iedereen natuurlijk kent van de tv-studio’s. Ook de architectuur van de stad springt echter in het oog. Vooral het raadhuis valt hierbij meteen op. Tijdens de Dudoktentoonstelling, vernoemt naar de architect die het heeft helpen groeien, is hierover meer te vinden. Over musea gesproken, ook het Museum voor Beeld en Geluid, een erg kleurrijk gebouw, wil je natuurlijk bezoeken wanneer je in Hilversum bent. Hier kun je zien wat Nederland, en vooral ook Hilversum, op mediagebied heeft voortgebracht. Leuke plaatsen in de omgeving zijn nog Bussum en Loosdrecht, waar je ook zeker even langs kunt gaan. Of Naarden, waar het Naarderbos voor een stukje natuur zorgt, ook buiten Hilversum. Reden genoeg om de ruime, natuurrijke omgeving van Hilversum op te zoeken voor je bedrijfsuitje. Kom in contact met de natuur, maar ook met je collega’s, terwijl je allerlei leuke uitjes onderneemt. Wij geven je hiernaast vast wat leuke tips. Voor bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Aalsmeer of bedrijfsuitje Amstelveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze