Bedrijfsuitje Amstelveen

Ook voor de regio Ouderkerk aan de Amstel en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Amstelveen

Een leuke stad nabij de Amstel aan het zoeken voor een bedrijfsuitje? Wat dacht je van Amstelveen, een prachtige stad in de buurt van onze hoofdstad die goed bereikbaar is. Deze stad kruipt langzaam uit de schaduw van haar grote broer. Je zult niet snel beperkt worden door ons aanbod: door ons netwerk hebben we vele opties waar je, geheel vrijblijvend, gebruik van kunt maken. Kijk daarom eens hieronder welk soort uitje jou aanspreekt, er zijn namelijk verschillende uitjes mogelijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat de aantrekkelijkste en scherpst geprijsde uitjes uit de regio op onze pagina staan. Wanneer je meer informatie over een uitje wilt, kun je daar daarnaast altijd, geheel vrijblijvend, om vragen. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Amstelveen

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amstelveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Amstelveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Amstelveen

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Amstelveen

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Amstelveen. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amstelveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amstelveen

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Amstelveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Amstelveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Amstelveen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Amstelveen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amstelveen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Amstelveen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Inspiratie nodig? Een bedrijfsuitje Amstelveen!

Een uitje in Amstelveen met het hele bedrijf, wij kunnen het je zeker aanbevelen. De stad spreekt mensen uit de hele regio aan. Het is een mooie stad met uitgebreide mogelijkheden voor je bedrijfsuitje. Centraal gelegen nabij onze hoofdstad. Daarnaast zijn er natuurlijk veel bedrijven in de regio te vinden, waardoor een bedrijfsuitje in Amstelveen erg gebruikelijk is. Het is daarnaast een mooie kans om iedereen even uit zijn of haar comfort zone te halen, zonder dat het echt ongemakkelijk wordt. Gezelligheid is namelijk nog steeds erg belangrijk. Hoewel deze vast wel heerst op kantoor, voegt de sfeer op zo’n bedrijfsuitje iets toe, een saamhorigheidsgevoel dat hopelijk lang genoeg blijft hangen. Aanvankelijk kwamen er veel mensen in Amstelveen wonen om in Amsterdam te werken, maar bedrijven als KPMG en KLM hebben zich er inmiddels gevestigd. Want natuurlijk is de ligging naast de hoofdstad ideaal, maar Amstelveen zelf heeft ook het nodige te bieden, wat door steeds meer mensen ontdekt wordt. Zo is er het Broersepark, mooi gelegen aan het water. Of het Jac P Thijssepark, een park dat zo goed onderhouden wordt dat het er mooi en verzorgd uitziet. Poppodium P60 verwelkomt daarnaast vele artiesten, waardoor je ook als het uitje voorbij is je erg kunt vermaken in de stad. Wat dit uitje precies zal gaan zijn, hangt natuurlijk helemaal van jullie af. Informatie over vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Amstelveen of teambuilding Amstelveen. Het overzicht van alle bedrijfsuitjes uit deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland. We wensen je alvast heel veel plezier toe bij je bedrijfsuitje!

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Hilversum, Bussum, Naarden, Loosdrecht en omgeving - Bedrijfsuitje Hilversum
Regio Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving - Bedrijfsuitje Aalsmeer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE AMSTELVEEN EN OMGEVING
Ook in de omliggende steden en dorpen is er wat mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld Ouderkerk aan de Amstel vinden, een plaats die aan dezelfde rivier gelegen heeft en de nodige rijksmonumenten bezit. Je kunt daarnaast altijd nog je heil zoeken in het Amsterdamse bos. Ook de hoofdstad van ons land is uiteraard dichtbij, mocht je echt groots uit willen pakken met je feest. Houd je het liever in Amstelveen? Dan voorzien wij je graag van de leukste feestopties, hieronder te bekijken. We wensen je alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje toe!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar