Bedrijfsuitje Amstelveen

Ook voor de regio Ouderkerk aan de Amstel en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Amstelveen

Een leuke stad nabij de Amstel aan het zoeken voor een bedrijfsuitje? Wat dacht je van Amstelveen, een prachtige stad in de buurt van onze hoofdstad die goed bereikbaar is. Deze stad kruipt langzaam uit de schaduw van haar grote broer. Je zult niet snel beperkt worden door ons aanbod: door ons netwerk hebben we vele opties waar je, geheel vrijblijvend, gebruik van kunt maken. Kijk daarom eens hieronder welk soort uitje jou aanspreekt, er zijn namelijk verschillende uitjes mogelijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat de aantrekkelijkste en scherpst geprijsde uitjes uit de regio op onze pagina staan. Wanneer je meer informatie over een uitje wilt, kun je daar daarnaast altijd, geheel vrijblijvend, om vragen. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Amstelveen

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Amstelveen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amstelveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Amstelveen

Dit originele bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als personeelsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als personeelsuitje in Amstelveen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Een ontspannen bedrijfsuitje betreft dit walking dinner concept. Het leuke van deze variant is dat jullie op 3 verschillende locaties zullen gaan genieten van een heerlijke gang. Tussen de gangen door kunnen jullie de benen strekken tijdens een gezellige wandeling met elkaar. Tijdens deze wandelingen is er uiteraard volop tijd om elkaar wat beter te leren kennen en nieuwe mensen op te zoeken. Wil je meer informatie over dit ontspannen bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Amstelveen

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Shark Tank als personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Shark Tank als personeelsuitje in STAD

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje gaan jullie in teams aan de slag om aan de hand van bestaande voorwerpen jullie eigen unieke product samen te stellen. Uiteraard bedenken jullie een leuke bedrijfsnaam en slogan. Vervolgens stellen jullie een marktprognose op en een daarbij horend marketingplan. Dan komt het erop aan om potentiële investeerders (Sharks) te overtuigen van de haalbaarheid van deze plannen. Wie trekt de meeste Sharks over de streep en wint deze Shark Tank teambuilding activiteit? Tijdens dit personeelsuitjes idee testen jullie in teams jullie vaardigheden als ondernemers. Wil je meer informatie over dit Shark Tank bedrijfsuitje voor in STAD of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Glow in the dark speurtocht als bedrijfsuitje in Amstelveen

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de donkere periode van de winter geniet je nog meer van alle lichtjes om je heen. Tijdens deze glow in the dark speurtocht draait alles om licht. Terwijl je jezelf in het donker begeeft, laat je jezelf verrassen en je zintuigen prikkelen. Diverse lichtgevende opdrachten en aanwijzingen komen jullie tegen op jullie pad. Ondertussen gaan jullie diverse lichtgevende uitdagingen aan: van lichtgevend tikkertje tot lumineuze samenwerkingen en bijzondere puzzels. Wil je meer informatie over dit lichtgevende bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Amstelveen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

De Alleskunner in de winter als bedrijfsuitje in Amstelveen

Vanaf 20 tot 400 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Tijdens de alleskunner in de winter ga je de strijd aan met je collega's aan de hand van een aantal ludieke opdrachten met een winters thema. Lukt het jullie om de opdrachten met elkaar tot een goed einde te brengen? Wie wint er bij het sneeuwballen gooien? Tijdens dit personeelsuitje van jullie, gewapend met teamwork en creativiteit aan de slag om het hele bedrijf te laten weten dat jullie eigenlijk alles al kunnen. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje voor alleskunners in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Amstelveen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Amstelveen (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Bedrijfsuitje op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Valentijn (max. 19 pers.), Soeverein (max. 55 pers.), of Prins van Oranje (max. 500 pers.)

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje of bedrijfsevenement in de regio Amstelveen en Amsterdam waarbij jullie ook nog iets kunnen zien van de mooie omgeving? Wat dacht je dan van een bedrijfsuitje op het water. Hierbij hebben jullie de keuze uit 3 verschillende boten die allemaal 1 ding met elkaar gemeen hebben: namelijk dat ze oogverblindend mooi zijn:

 1. De Valentijn uit 1913 met ruimte voor 19 personen (prijs vanaf: €650 excl. BTW)
 2. De Soeverein: met ruimte voor 55 personen (prijs vanaf €.1750 exc. BTW) en piano aan boord
 3. De Prins van Oranje uit 1908 met ruimte voor 500 personen (prijs vanaf €3.600 voor uitvaren + een minimum voor Food and Beverages van €7.500 excl. BTW)

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje, feest, vergadering of zakelijk evenement op één van deze salonboten in de regio Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Amstelveen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Amstelveen

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Amstelveen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Amstelveen
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Amstelveen

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit originele bedrijfsuitje worden jullie als team op een missie gestuurd. Hierbij gaan jullie op pad in authentieke legertrucks om het doel te kunnen bereiken.  Hierbij maken jullie gebruik van technologische hulpmiddelen uit het verleden en het heden. Door heel Nederland zijn er verschillende missies mogelijk in Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en in overleg op een andere locatie. Wil je nog een stapje verder gaan tijdens deze missie,  dan is het ook mogelijk om de missie uit te breiden met een spannende helikopter dropping (optioneel) of een overnachting (optioneel). Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in de omgeving van Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in Amstelveen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Veel Nederlanders gaan elk jaar op wintersportvakantie. Sommige mensen kiezen voor een single skivakantie en binnen sommige bedrijven is het een traditie om elk jaar samen op wintersport groepsreis te gaan. Maar voor de bedrijven die niet die mogelijkheid hebben en toch willen genieten van dat speciale après-ski wintersport gevoel, is er dit après-ski winterspelen bedrijfsuitje. Hierbij gaan jullie diverse ludieke wintersport uitdagingen aan zoals familie ski, ski broek hangen en veel meer. Wil je meer informatie over dit winterse personeelsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Amstelveen

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Amstelveen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Amstelveen
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Amstelveen

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amstelveen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Amstelveen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Amstelveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Amstelveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Amstelveen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Amstelveen

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Amstelveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Inspiratie nodig? Een bedrijfsuitje Amstelveen!

Een uitje in Amstelveen met het hele bedrijf, wij kunnen het je zeker aanbevelen. De stad spreekt mensen uit de hele regio aan. Het is een mooie stad met uitgebreide mogelijkheden voor je bedrijfsuitje. Centraal gelegen nabij onze hoofdstad. Daarnaast zijn er natuurlijk veel bedrijven in de regio te vinden, waardoor een bedrijfsuitje in Amstelveen erg gebruikelijk is. Het is daarnaast een mooie kans om iedereen even uit zijn of haar comfort zone te halen, zonder dat het echt ongemakkelijk wordt. Gezelligheid is namelijk nog steeds erg belangrijk. Hoewel deze vast wel heerst op kantoor, voegt de sfeer op zo’n bedrijfsuitje iets toe, een saamhorigheidsgevoel dat hopelijk lang genoeg blijft hangen. Aanvankelijk kwamen er veel mensen in Amstelveen wonen om in Amsterdam te werken, maar bedrijven als KPMG en KLM hebben zich er inmiddels gevestigd. Want natuurlijk is de ligging naast de hoofdstad ideaal, maar Amstelveen zelf heeft ook het nodige te bieden, wat door steeds meer mensen ontdekt wordt. Zo is er het Broersepark, mooi gelegen aan het water. Of het Jac P Thijssepark, een park dat zo goed onderhouden wordt dat het er mooi en verzorgd uitziet. Poppodium P60 verwelkomt daarnaast vele artiesten, waardoor je ook als het uitje voorbij is je erg kunt vermaken in de stad. Wat dit uitje precies zal gaan zijn, hangt natuurlijk helemaal van jullie af. Informatie over vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Amstelveen of teambuilding Amstelveen. Het overzicht van alle bedrijfsuitjes uit deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland. We wensen je alvast heel veel plezier toe bij je bedrijfsuitje!

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Hilversum, Bussum, Naarden, Loosdrecht en omgeving - Bedrijfsuitje Hilversum
Regio Aalsmeer, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en omgeving - Bedrijfsuitje Aalsmeer

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE AMSTELVEEN EN OMGEVING
Ook in de omliggende steden en dorpen is er wat mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld Ouderkerk aan de Amstel vinden, een plaats die aan dezelfde rivier gelegen heeft en de nodige rijksmonumenten bezit. Je kunt daarnaast altijd nog je heil zoeken in het Amsterdamse bos. Ook de hoofdstad van ons land is uiteraard dichtbij, mocht je echt groots uit willen pakken met je feest. Houd je het liever in Amstelveen? Dan voorzien wij je graag van de leukste feestopties, hieronder te bekijken. We wensen je alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje toe!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar