Bedrijfsuitje Veldhoven

Ook voor de regio Hoogeloon, Eersel, Bergeijk en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Veldhoven

Ga je voor een leuk bedrijfsuitje onder de rook van Eindhoven? Veldhoven is een stad die vlakbij Eindhoven ligt, maar net wat kleiner en gemoedelijker is dan de grote stad. Echter heeft Veldhoven ook een prachtig centrum en valt er genoeg te beleven! Op eenzelfde wijze bieden wij een aantal mooie tips voor uitjes in de omgeving van Veldhoven. Actief, passief, ontspannend, ludiek, het kan allemaal in de regio. Kijk daarom eens naar alle mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Veldhoven. Wij hebben ze namelijk, met alle plezier, voor je op een rijtje gezet. Hopelijk resulteert dit in een leuke dag, in deze sfeervolle Brabantse plaats. We wensen je bij voorbaat alvast veel plezier toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Veldhoven

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Veldhoven
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Legervoertuigen rally als bedrijfsuitje in de regio Veldhoven

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit originele bedrijfsuitje worden jullie als team op een missie gestuurd. Hierbij gaan jullie op pad in authentieke legertrucks om het doel te kunnen bereiken.  Hierbij maken jullie gebruik van technologische hulpmiddelen uit het verleden en het heden. Door heel Nederland zijn er verschillende missies mogelijk in Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en in overleg op een andere locatie. Wil je nog een stapje verder gaan tijdens deze missie,  dan is het ook mogelijk om de missie uit te breiden met een spannende helikopter dropping (optioneel) of een overnachting (optioneel). Wil je meer informatie over dit originele bedrijfsuitje in de omgeving van Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Veldhoven

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Veldhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Veldhoven

Dit originele bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Veldhoven (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Veldhoven (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Veldhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Veldhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht als bedrijfsuitje in de regio Veldhoven

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Jullie zijn een goed team, daar twijfelen jullie niet aan. Maar misschien zijn jullie wel benieuwd om erachter te komen hoe goed jullie wel niet zijn. Tijdens dit originele bedrijfsuitje gaan jullie je teambuilding vaardigheden als groep testen tijdens dit op de dienstplicht gebaseerde bedrijfsuitje. Van communicatie skills tot gericht kunnen schieten, van samen over de stormbaan tot het ultieme samenwerken. Dit bedrijfsuitje is mogelijk in diverse regio´s: Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer informatie over dit leuke personeelsuitje in de regio Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Veldhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Veldhoven

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Veldhoven of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Veldhoven

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Veldhoven ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Veldhoven
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Veldhoven

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Veldhoven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Veldhoven

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Veldhoven

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Veldhoven

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Veldhoven
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Veldhoven

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Veldhoven, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje Veldhoven: geniet van de rust

Op zoek naar een bijzonder decor voor je bedrijfsuitje? Dan is Veldhoven wellicht een leuke optie. Veldhoven bestaat van oorsprong uit vier kernen: Oerle, Zeelst, Meerveldhoven en Veldhoven Dorp. Vooral een wandeling door Oerle is erg bijzonder: mede door met bijvoorbeeld het Vijverbergje, een mooie oude toren. Ook de Sint Jan van de Dopekerk is erg kenemerkend voor Veldhoven. Net buiten Veldhoven liggen verschillende gehuchten, zoals je ze alleen in Brabant nog hebt. Ook stond het lange tijd bekend om het Papegaaiendorp. Dit is inmiddels gesloten, maar wel weer geopend als dierentuin: Zoo Veldhoven. Wie verder geïnteresseerd is in de volkeren die hier vroeger leefden, kan terecht in het Museum ’t Oude Slot. Jaarlijks is er onder de kerktoren ook het festival Cult & Tumult te zien, waar verschillende artiesten de bevolking gratis van hun muziek laten genieten. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Veldhoven en teambuilding regio Eindhoven. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Eindhoven aanbod. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio ​Helmond, ​​Deurne, Mierlo, Aerle-Rixtel en omgeving​ - Bedrijfsuitje Helmond

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE VELDHOVEN EN OMGEVING
Wanneer je in Veldhoven bent, moet je beslist de omgeving ook een kans geven zich aan je te tonen. Onder andere de mooie natuur die buiten deze stad te vinden is biedt vele mogelijkheden. Hier zijn ook onder meer de omliggende gehuchten, die je leuk vertier bieden. Maar niet alleen dit, ook dorpen als Hoogeloon, Eersel en Bergeijk voorzien je graag van vermaak. Die laatste staat bijvoorbeeld bekend om haar grote verdiensten in de weverij, al ligt die periode inmiddels in het verleden. Het zijn nog steeds mooie plaatsen om een bezoek te brengen. En uiteraard kun je altijd nog een feestje bouwen in wat de “lichtstad” genoemd wordt, namelijk Eindhoven. Iedereen uit de wijde omgeving weet dat een feest hier goed mogelijk is, niet alleen door bedrijven als Philips, maar ook bijvoorbeeld door voetbalclub PSV, waar Philips natuurlijk ook een groot aandeel in gehad heeft. Veldhoven zelf heeft natuurlijk ook een gigant op bedrijfsgebied, in de vorm van ASML. Innovatie en hard werk zit er hier dus wel in. Dat zul je dan ook zeker tegenkomen tijdens je bedrijfsuitjes in de omgeving van Veldhoven. Wanneer je hiervoor nog wat inspiratie zoekt, voorzien we je hier dan ook erg graag van. Deze kun je op de pagina die je hiernaast aantreft daarom zeker vinden. We wensen je een inspirerend en onvergetelijk bedrijfsuitje toe in Veldhoven!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar