1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Veldhoven

ook voor Hoogeloon, Eersel en Bergeijk

Ga je voor een leuk bedrijfsuitje onder de rook van Eindhoven? Veldhoven is een stad die vlakbij Eindhoven ligt, maar net wat kleiner en gemoedelijker is dan de grote stad. Echter heeft Veldhoven ook een prachtig centrum en valt er genoeg te beleven! Dan is Veldhoven wellicht een leuke optie. Veldhoven bestaat van oorsprong uit vier kernen: Oerle, Zeelst, Meerveldhoven en Veldhoven Dorp. Vooral een wandeling door Oerle is erg bijzonder: mede door met bijvoorbeeld het Vijverbergje, een mooie oude toren. Ook de Sint Jan van de Dopekerk is erg kenemerkend voor Veldhoven. Net buiten Veldhoven liggen verschillende gehuchten, zoals je ze alleen in Brabant nog hebt. Ook stond het lange tijd bekend om het Papegaaiendorp. Dit is inmiddels gesloten, maar wel weer geopend als dierentuin: Zoo Veldhoven. Wie verder geïnteresseerd is in de volkeren die hier vroeger leefden, kan terecht in het Museum ’t Oude Slot. Jaarlijks is er onder de kerktoren ook het festival Cult & Tumult te zien, waar verschillende artiesten de bevolking gratis van hun muziek laten genieten. Op eenzelfde wijze bieden wij gratis een aantal mooie tips voor uitjes in de omgeving van Veldhoven. Actief, passief, ontspannend, ludiek, het kan allemaal in de regio. Kijk daarom eens naar alle mogelijkheden voor een bedrijfsuitje in Veldhoven. Wij hebben ze namelijk, met alle plezier, voor je op een rijtje gezet. Hopelijk resulteert dit in een leuke dag, in deze sfeervolle Brabantse plaats. We wensen je bij voorbaat alvast veel plezier toe! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Veldhoven en teambuilding regio Eindhoven. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Veldhoven en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veldhoven? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Veldhoven

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Veldhoven of omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Veldhoven, Eersel of Bergeijk

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Veldhoven of Bergeijk

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Veldhoven met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Veldhoven of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Veldhoven

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Veldhoven. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Veldhoven, Eersel of Bergeijk

Bij dit personeelsuitje in Veldhoven duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Veldhoven

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Veldhoven heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Veldhoven? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Veldhoven, Hoogeloon of Eersel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Veldhoven

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Veldhoven

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Veldhoven of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Eindhoven aanbod.We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Veldhoven, Hoogeloon, Eersel of Bergeijk? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Veldhoven en de rest van Nederland

Wanneer je in Veldhoven bent, moet je beslist de omgeving ook een kans geven zich aan je te tonen. Onder andere de mooie natuur die buiten deze stad te vinden is biedt vele mogelijkheden. Hier zijn ook onder meer de omliggende gehuchten, die je leuk vertier bieden. Maar niet alleen dit, ook dorpen als Hoogeloon, Eersel en Bergeijk voorzien je graag van vermaak. Die laatste staat bijvoorbeeld bekend om haar grote verdiensten in de weverij, al ligt die periode inmiddels in het verleden. Het zijn nog steeds mooie plaatsen om een bezoek te brengen. En uiteraard kun je altijd nog een feestje bouwen in wat de “lichtstad” genoemd wordt, namelijk Eindhoven. Iedereen uit de wijde omgeving weet dat een feest hier goed mogelijk is, niet alleen door bedrijven als Philips, maar ook bijvoorbeeld door voetbalclub PSV, waar Philips natuurlijk ook een groot aandeel in gehad heeft. Veldhoven zelf heeft natuurlijk ook een gigant op bedrijfsgebied, in de vorm van ASML. Innovatie en hard werk zit er hier dus wel in. Dat zul je dan ook zeker tegenkomen tijdens je bedrijfsuitjes in de omgeving van Veldhoven. Wanneer je hiervoor nog wat inspiratie zoekt, voorzien we je hier dan ook erg graag van. Deze kun je op de pagina die je hiernaast aantreft daarom zeker vinden. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Helmond. We wensen je een inspirerend en onvergetelijk bedrijfsuitje toe in Veldhoven!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze