Bedrijfsuitje Helmond

Ook voor de regio Deurne, Mierlo, Aerle-Rixtel en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Helmond

Ga je voor een uniek bedrijfsuitje in Zuidoost-Brabant? Wat te denken van Helmond, een stad ten Oosten van Eindhoven die zich onder meer onderscheidt door haar opvallende verschijning. Deze stad ligt in een natuurlijke omgeving vlakbij de grote stad van Eindhoven. Waarom niet je uitje combineren met een etentje in deze mooie stad? Een bedrijfsuitje koppelen aan een vergaderlocatie regio Eindhoven of Helmond? Uitjes waarbij de directeur schijnbaar “ontvoerd” is doen het altijd goed, maar er zijn er nog veel meer te verzinnen die voor veel vermaak zorgen. Dat is een vak apart uiteraard, wij brengen je dan ook graag in contact met de vakmensen die deze uitjes organiseren. Door de grootte van ons netwerk hebben ze vast iets leuks voor je op het programma staan. Kijk daarom eens naar alle opties voor je bedrijfsuitje in Helmond. We wensen je bij voorbaat alvast veel plezier toe.

Top-10 bedrijfsuitjes in Helmond

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Helmond
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Helmond

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Helmond of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Helmond

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Helmond of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Helmond, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in STAD

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in STAD, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Helmond

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Helmond of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Helmond

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Helmond of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Helmond

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Helmond of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Helmond

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Helmond of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Helmond

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Helmond, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Helmond
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Helmond

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Helmond. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Helmond
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Helmond

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Helmond ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Helmond, een bezoek aan de vestingstad

Door haar verleden als vestingstad is bijvoorbeeld het kasteel een bezienswaardigheid die in het oog springt. En hoewel het bezichtigen van een kasteel vast niet het enige is wat je tijdens je bedrijfsuitje wilt doen, is het uiteraard een goed begin. Dat daar ook nog een kerk naast ligt, maakt het een kenmerkende Brabantse stad. Natuurlijk is er ook nog het Warandepark te vinden, waardoor ook de liefhebbers van groen het naar hun zin zullen hebben in Helmond. Maar naast rondkijken kun je er natuurlijk ook van alles doen, waarbij we je graag tips geven om te laten zien wat er nu precies in Helmond te vinden is. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Helmond en teambuilding Helmond. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Venray, Boxmeer, Arcen, Overloon en omgeving - Bedrijfsuitje Venray
Regio Veldhoven, Hoogeloon, Eersel, Bergeijk en omgeving​ - Bedrijfsuitje ​Veldhoven

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HELMOND EN OMGEVING
Niet alleen Helmond zelf, ook de plaatsen eromheen heten je met alle plezier welkom bij een bedrijfsuitje. Met een gastvrijheid die het Brabantse natuurlijk kenmerkt, zul je met alle egards ontvangen worden wanneer je besluit je bedrijfsuitje hier te laten plaatsvinden. Helmond is een leuke kleine stad met in het centrum diverse leuke tenten waar je naast workshops ook terecht kan voor een leuke etentje of gezellige borrel. Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een themafeest, ben je in Helmond absoluut op je plek. Tijdens het carnaval laten de Helmonders namelijk zien dat ze verkleden met feestelijke muziek uitstekend beheersen, waarbij Helmond tot Keijebijtersgat benoemd wordt. Wanneer je benieuwd bent hoe Helmond er vroeger uitzag, kun je daarnaast eens een kijkje nemen bij het Huis met de Luts, het oudste huis van de hele stad. Ben je benieuwd hoe de rest van de omgeving eruit ziet? Dan kun je ook eens kijken in bijvoorbeeld Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel. Mooie, typisch Brabantse dorpen die even de aandacht af kunnen leiden wanneer je Helmond en haar bezienswaardigheden bekeken hebt. Een feest in Helmond blijft dan ook een prima idee, wanneer je iets van de sfeer in deze gemoedelijke provincie mee wilt krijgen. Wij bieden je dan ook graag wat ideeën, waarbij het je vrij staat meer informatie te vragen, geheel vrijblijvend. 

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar