1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Leeuwarden

ook voor regio Menaam, Wiensum en Burgum en omstreken

Ga je er eens lekker tussenuit met je bedrijf? Kijk dan eens wat de mogelijkheden zijn wat betreft een bedrijfsuitje in Leeuwarden. Een keuze voor de hoofdstad in Friesland kan het bedrijf een frisse impuls geven, zeker wanneer je zelf niet bekend bent in de regio. Zo kun je hier bijvoorbeeld nog eens wat opsteken over de omgeving, bijvoorbeeld in het Fries Museum of het natuurmuseum Fryslân, zoals dat in de Friese taal gezegd wordt. Leeuwarden is daarnaast een stad vol monumenten, door haar historische centrum. De meest alledaagse gebouwen als huizen en kerken staan dan ook geregistreerd als monumenten. Zo is er een kerk die al vanuit de middeleeuwen er staat, de Grote of Jacobijnekerk, met een historisch orgel erbij. Hoewel het leuk is om een actief bedrijfsuitje te ondergaan, is ook rondlopen in de stad dan ook zeker geen straf. Wanneer je goed om je heen kijkt, zie je voldoende monumenten en kijk je af en toe je ogen uit. Daarnaast draagt het uitje natuurlijk bij aan de teamband, het is namelijk altijd nuttig hieraan te werken. Heb je nog geen idee hoe zo’n dag vol bedrijfsuitjes er ongeveer uit zou zien? Dan brengen wij je graag op ideeën, zoals je hieronder kunt zien. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Leeuwarden of teambuilding Leeuwarden. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitjes in Leeuwarden en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Leeuwarden en omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Leeuwarden

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Leeuwarden van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Leeuwarden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Leeuwarden

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Leeuwarden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Leeuwarden, Menaam, Wiensum, etc.

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Leeuwarden, Burgum en omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Leeuwarden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Leeuwarden

Bij dit personeelsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Leeuwarden, Menaam, Winsum en Burgum

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Leeuwarden of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Leeuwarden

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Leeuwarden

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Leeuwarden en omgeving

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Menaam, Leeuwarden, Winsum, Burgum of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Leeuwarden of omgeving

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Leeuwarden of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Leeuwarden, Menaam, Winsum, Burgum of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Leeuwarden en de rest van Nederland

Gaat je bedrijfsuitje in de Friese omgeving een hoge vlucht nemen? In het noorden is, met name rondom hoofdstad Leeuwarden, zeker het een en ander te vinden op het gebied van teambuilding. Deze stad, natuurlijk 1 van de 11 steden die tijdens de 11-stedentocht wordt aangedaan, is een opvallende verschijning in de provincie, waardoor je zeker eens kunt gaan kijken wat er allemaal te doen en te zien is. Een van de opvallendste gebouwen is de Oldehove, de kerktoren die scheef staat en daardoor aan een niet nader te noemen Italiaanse stad doet denken. Ook is er de Sint-Bonifatiuskerk, een markant gebouw wat natuurlijk ook veel bekijks trekt. Het sleutelen aan het teamverband kan op verschillende manieren, waardoor wij ook verschillende uitjes boeken. Wanneer je druk aan het zoeken bent naar het juiste uitje, helpen wij daar graag bij. Dit doen we door ons netwerk wat betreft uitjes in Leeuwarden aan te spreken, wat we in de loop van de jaren ontwikkeld hebben. Naast Leeuwarden kun je natuurlijk ook de omgeving, met plaatsen als Drachten, Menaam, Wiensum en Burgum een bezoek brengen. Bekijk daarom ook onze bedrijfsuitje Drachten. Zowel in kleine als in grote plaatsen in Friesland kun je dan ook het nodige te beleven. Bedrijfsuitjes in de omgeving vind je ook op bedrijfsuitje Heerenveen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze