Bedrijfsuitje Heerenveen

Ook voor de regio Rottum, Joure, Wolvega en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Heerenveen

Een bedrijfsuitje waar, op de goede manier, nog lang over nagesproken zal worden? Dat kan in Heerenveen, een sfeervolle stad in het Noorden van het land. Deze stad in het mooie Friesland is gelegen in een mooie omgeving en biedt oneindig veel mogelijkheden voor een perfect bedrijfsuitje. Want wat is er nu leuker dan je collega's eens op een ander manier te leren kennen. In een teambuilding, bedrijfsuitje of in ieder geval meer ontspannen setting. We helpen je daarom graag op weg met het presenteren van een divers aanbod aan bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving. Laat je onderstaand inspireren...we wensen je alvast een bijzondere dag toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Heerenveen

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Heerenveen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Heerenveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Heerenveen

Dit originele bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Heerenveen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Heerenveen (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Heerenveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Heerenveen

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Heerenveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Heerenveen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Heerenveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Heerenveen

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Heerenveen
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Heerenveen

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Heerenveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Heerenveen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Heerenveen

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Heerenveen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Heerenveen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Heerenveen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Heerenveen

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Heerenveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Percussieworkshop als personeelsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Heerenveen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Heerenveen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Heerenveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Heerenveen
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Heerenveen

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Heerenveen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Heerenveen, onvergetelijk in een historische stad

Heerenveen is een bijzondere stad. De stad ontstond door toedoen van 3 heren, vandaar de naam Heerenveen. Friesland is natuurlijk een provincie die, meer dan de anderen, op zichzelf staat, waardoor een bezoek hieraan een prachtig bedrijfsuitje kan opleveren, zeker wanneer je bedrijf even uniek is als deze stad. Een sportieve stad is het zeker, met haar voetbalclub SC Heerenveen en het schaatsstadion Thialf, waar menig Nederlands schaatser, met als grootste voorbeeld natuurlijk Sven Kramer, grote successen vierde. En ook de wieg van oud-Heerenveen speler Abe Lenstra stond er, een voetballer van legendarische proportie. Als je dus een sportief bedrijfsuitje zoekt, is Heerenveen de uitgelezen stad. Maar ook wanneer je liever een zorgeloos feest wilt helpen wij je daar graag aan. Al die sportsuccessen moeten namelijk ook gevierd worden, waardoor er ook altijd de gelegenheid is voor een mooi feest, of het nu in thema is of niet. Doordat we door de jaren heen een ruim netwerk hebben opgebouwd, kunnen we je een groot aantal mogelijkheden bieden. Zo kun je er mooi op uit in Heerenveen, in de rug gesteund door onze vrijblijvende tips. Kijk daarom eens wat er qua uitjes allemaal mogelijk is in Heerenveen. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Heerenveen of teambuilding Heerenveen. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje. Wij wensen je alvast een leuk en bijzonder bedrijfsuitje toe in Heerenveen!

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Drachten, Beemsterzwaag, Bakkeveen en omgeving - Bedrijfsuitje Drachten
Regio Leeuwarden, Menaam, Wiensum, Burgum en omgeving - Bedrijfsuitje Leeuwarden

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HEERENVEEN EN OMGEVING
Zoek je de mooie omgeving van Heerenveen op voor een bedrijfsuitje? Deze Friese stad biedt vele mogelijkheden om een mooi bedrijfsuitje te organiseren. Het is natuurlijk een mooi excuus om de verstedelijkte gebieden van het land eens te verlaten en deze mooie, rustige stad in Friesland op te zoeken. Mooie grachten en een centrum vol monumentale gebouwen, je hoeft er niet voor naar onze hoofdstad: ook in Heerenveen zijn ze te vinden. De Friese cultuur is natuurlijk erg rijk, met het fierljeppen en uiteraard de Elfstedentocht. Hoewel Heerenveen niet 1 van de 11 steden is, is het wel een van de grote steden van de provincie, die om die reden toch nog veel bekijks trekt. Zoek je het liever in een kleinere plaats? Dan kun je je heil bijvoorbeeld in Joure of Wolvega gaan zoeken. Ook plaatsen met kenmerkende namen als Rottum en Botterbok zijn uiteraard te bezoeken, wanneer je de Friese cultuur van dichtbij wilt bekijken en de steden even laat voor wat ze zijn. Hoe dan ook is de provincie een echte aanrader, als Nederlander moet je ze toch eens gezien hebben. Gelukkig heb je nu de gelegenheid: een mooi bedrijfsuitje in Heerenveen en omgeving. Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten en die je voorlopig bij zal blijven. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar