1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Heerenveen

ook voor regio Rottum, Joure of Wolvega

Een bedrijfsuitje waar, op de goede manier, nog lang over nagesproken zal worden? Dat kan in Heerenveen, een sfeervolle stad in het Noorden van het land. De stad ontstond door toedoen van 3 heren, vandaar de naam Heerenveen. Friesland is natuurlijk een provincie die, meer dan de anderen, op zichzelf staat, waardoor een bezoek hieraan een prachtig bedrijfsuitje kan opleveren, zeker wanneer je bedrijf even uniek is als deze stad. Een sportieve stad is het zeker, met haar voetbalclub SC Heerenveen en het schaatsstadion Thialf, waar menig Nederlands schaatser, met als grootste voorbeeld natuurlijk Sven Kramer, grote successen vierde. En ook de wieg van oud-Heerenveen speler Abe Lenstra stond er, een voetballer van legendarische proportie. Als je dus een sportief bedrijfsuitje zoekt, is Heerenveen de uitgelezen stad. Maar ook wanneer je liever een zorgeloos feest wilt helpen wij je daar graag aan. Al die sportsuccessen moeten namelijk ook gevierd worden, waardoor er ook altijd de gelegenheid is voor een mooi feest, of het nu in thema is of niet. Doordat we door de jaren heen een ruim netwerk hebben opgebouwd, kunnen we je een groot aantal feestmogelijkheden bieden. Zo kun je er mooi op uit in Heerenveen, in de rug gesteund door onze vrijblijvende tips. Kijk daarom eens wat er qua uitjes allemaal mogelijk is in Heerenveen. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Heerenveen of teambuilding Heerenveen. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitjes in Heerenveen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Heerenveen of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerenveen, Rottum, Joure of Wolvega of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Heerenveen etc.

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Heerenveen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerenveen, Rottum, Joure of Wolvega of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Heerenveen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Heerenveen, Rottum, Joure of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Heerenveen etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Heerenveen of omgeving met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Heerenveen of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Heerenveen of Wolvega

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerenveen, Rottum, Joure of Wolvega etc.? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Heerenveen of omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Heerenveen, Rottum, Joure, Wolvega of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Heerenveen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Heerenveen

Bij dit personeelsuitje in Heerenveen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Heerenveen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Heerenveen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Heerenveen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Heerenveen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Heerlen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Heerenveen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Heerenveen, Rottum, Joure of Wolvega of omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Heerenveen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Heerenveen, Rottum, Joure, Wolvega en omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Heerenveen, Joure etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Heerenveen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Heerenveen, Rottum, Joure, Wolvega of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Heerenveen, Rottum, Joure of Wolvega

Zoek je de mooie omgeving van Heerenveen op voor een bedrijfsuitje? Het is natuurlijk een mooi excuus om de verstedelijkte gebieden van het land eens te verlaten en deze mooie, rustige stad in Friesland op te zoeken. Mooie grachten en een centrum vol monumentale gebouwen, je hoeft er niet voor naar onze hoofdstad: ook in Heerenveen zijn ze te vinden. De Friese cultuur is natuurlijk erg rijk, met het fierljeppen en uiteraard de Elfstedentocht. Hoewel Heerenveen niet 1 van de 11 steden is, is het wel een van de grote steden van de provincie, die om die reden toch nog veel bekijks trekt. Zoek je het liever in een kleinere plaats? Dan kun je je heil bijvoorbeeld in Joure of Wolvega gaan zoeken. Ook plaatsen met kenmerkende namen als Rottum en Botterbok zijn uiteraard te bezoeken, wanneer je de Friese cultuur van dichtbij wilt bekijken en de steden even laat voor wat ze zijn. Hoe dan ook is de provincie een echte aanrader, als Nederlander moet je ze toch eens gezien hebben. Gelukkig heb je nu de gelegenheid: een mooi bedrijfsuitje in Heerenveen en omgeving. Bedrijfsuitjes in de omgeving vind je op bedrijfsuitje Drachten of bedrijfsuitje Leeuwarden.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze