Bedrijfsuitje Ede

Ook voor de regio Wageningen, Otterlo, Veenendaal en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Ede

Zoek je een prettige stad in Gelderland die je in een leuk bedrijfsuitje kan voorzien? Zoek dan niet verder en kijk in Ede! Deze stad, in de buurt van de mogelijk beter bekende stad Wageningen, heeft vele mogelijkheden. Krijg je het al warm van de gedachte bij een themafeest in Ede? Een teambuilding vol uitdaging? Vraag dan meteen vrijblijvend meer informatie aan! Of heb je liever een actief uitje, waardoor iedereen in beweging moet komen? Hoe dan ook, wij voorzien je met veel plezier van de nodige opties die zorgen voor een bedrijfsuitje dat met recht onvergetelijk genoemd kan worden. Wat voor bedrijfsuitje het ook wordt, wij wensen je alvast een onvergetelijke tijd toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Ede

City escape bedrijfsuitjes in Ede
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Ede

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Ede of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Ede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Ede

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Dit originele bedrijfsuitje in Ede of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Ede

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Ede of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Ede, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Ede

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Ede. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Ede

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Ede, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Ede

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Ede, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Ede

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Ede of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Ede

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Ede of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Ede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Ede

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Ede of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje Ede. Een magische decor!

De stad deed voorheen als garnizoensstad, wat inhield dat er de nodige militairen gevestigd waren. Hoewel dat niet meer het geval is, heeft de stad zeker een impuls gekregen door de vestiging van het leger. Het openluchttheater trekt de aandacht en laat zien dat de stad zich zeker met cultuur bezighoudt. Ook het akoesticum, gemaakt voor repetities en geopend door Koning Willem-Alexander zelf, valt op als mooi gebouw wat een belangrijke functie vertegenwoordigt. Niet alleen uit Nederland, ook uit andere landen komen orkesten hier repeteren. Goede muziek is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een goed feest, wat bij je bedrijfsuitje dan ook meer dan welkom is. In de regio vergaderen? Bekijk ook eens een vergaderlocatie in Arnhem. Wanneer je bijvoorbeeld een themafeest verkiest, wil je vast muziek die bij het thema past, zoals jaren 70 of 80, of juist salsamuziek waar ieder zijn of haar danspasjes kan laten zien. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Ede en teambuilding Gelderland. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Gelderland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Veenendaal, Scherpenzeel, Rhenen, Wijk bij Duurstede en omgeving - Bedrijfsuitje Veenendaal
Regio Harderwijk, Zeewolde, Ermelo, Nunspeet en omgeving - Bedrijfsuitje Harderwijk

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE EDE EN OMGEVING
Niet alleen Ede zelf, ook haar omgeving laat je graag binnen voor een uitje dat je hele bedrijf verenigt. De prachtige omgeving van Ede kan je inspireren voor een mooi opgezet bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Heb je zelf al een idee wat voor uitje iedereen wil? Of zou het je helpen als je vast wat ideeën op een rijtje zou zien? Hoe dan ook, op deze pagina kun je een mooi idee krijgen van de opties die je in Ede en omgeving hebt. De gemeente Ede is bijvoorbeeld een van de groteren van Nederland, waardoor je er ongetwijfeld iets kunt vinden wat je leuk of interessant vindt. Doordat het nabij de Veluwe ligt, is het nationaal park De Hoge Veluwe bij Otterlo een voorbeeld van een natuurgebied dat je zeker even moet bezoeken als je er de tijd voor hebt. Het Kröller-Müller museum, over de hele wereld bekend, is daar ook te vinden. Andere plaatsen in de omgeving waar je langs zou kunnen gaan zijn bijvoorbeeld Wageningen, bekend om haar Universiteit, of Veenendaal, een andere stad die zich dicht in de buurt bevindt. Natuurlijk kun je altijd nog een uitstapje naar Arnhem maken als je het echt groter wilt zoeken. De mogelijkheden in Ede zijn dan ook groot, dat moge duidelijk zijn.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar