1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Enkhuizen

ook voor Grootebroek, Andijk en De Buurt

Heb je altijd al eens een leuk uitje aan het IJsselmeer gewild? Dan is een tripje naar Enkhuizen voor je bedrijfsuitje een mooie optie. Enkhuizen is een stad vol met mogelijkheden, vlak aan het prachtige meer. Een toeristische plek, voor een groot deel door haar ligging. Zo was het IJsselmeer voorheen de Zuiderzee, waar nog aan herinnerd wordt in het Zuiderzeemuseum. Enkhuizen was in volle bloei in de tijd van de VOC en de WIC, die beiden een kantoor hadden in de stad. Monumenten zijn er ook genoeg, bijvoorbeeld de Zeemuur, die ook als verdedigingswerk dienst deed. Om te illustreren hoe bijzonder de stad is: zelfs het station, een dagelijks gebruikt gebouw, is een rijksmonument. Ee prachtig decor dus om je bedrijfsuitje te houden, waarbij de stad dus ook goed bereikbaar is en je gelijk in een mooie omgeving bent. Het station is namelijk zo bijzonder dat het zelfs in Madurodam te zien is. Naast een historische omgeving en een fijne ligging zijn er ook nog eens leuke uitjes te doen, in een bijzonder fijne sfeer. Wanneer je naar zo’n uitje op zoek bent en er nog geen bedacht krijgt, zijn wij je graag van dienst. Doordat we in langere tijd ons netwerk opgebouwd hebben, kunnen we je nu een mooi aanbod op het gebied van bedrijfsuitjes in Enkhuizen voorschotelen. Kijk daarom eens wat dit aanbod allemaal behelst, het zou zomaar eens meer kunnen zijn dan je denkt. En dan eindig je zomaar in Enkhuizen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Vrijgezellenfeesten vind je op vrijgezellenfeest Enkhuizen. Het totale overzicht bedrijfsuitjes voor deze regio vind je op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Enkhuizen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Enkhuizen,Grootebroek, Andijk en De Buurt

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enkhuizen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Enkhuizen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Enkhuizen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enkhuizen, Grootebroek, Andijk of De Buurt? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Enkhuizen, Grootebroek, Andijk en De Buurt

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Enkhuizen, Grootebroek, Andijk of De Buurt. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Enkhuizen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Enkhuizen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Enkhuizen of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Enkhuizen, Grootebroek, Andijk en De Buurt

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Enkhuizen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Enkhuizen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Enkhuizen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Enkhuizen, Grootebroek, Andijk of De Buurt? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Enkhuizen

Bij dit personeelsuitje in Enkhuizen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Enkhuizen, Grootebroek, Andijk en De Buurt

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Enkhuizen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Enkhuizen, Grootebroek, Andijk of De Buurt? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Enkhuizen, Grootebroek, Andijk en De Buurt

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Enkhuizen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Enkhuizen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Enkhuizen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Enkhuizen, Grootebroek, Andijk en De Buurt

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Enkhuizen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Enkhuizen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Enkhuizen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Enkhuizen, Grootebroek, Andijk of De Buurt? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Enkhuizen en de rest van Nederland

Wie aan Enkhuizen denkt, denkt aan een prachtige stad die aan het water ligt. Een mooie stad met een bruisend centrum en vele mogelijkheden. Alledaagse gebouwen zijn hier bijzonder, zoals bijvoorbeeld het stadhuis of het station. Er zijn ook muziekfestivals in verschillende stijlen, zowel smartlappen als bijvoorbeeld jazz. Door de ligging aan het IJsselmeer is Enkhuizen belangrijk in de watersport, waar veel mensen voor naar de stad komen. Zie je jezelf al op de waterski’s staan? Of nog beter, je onhandige collega? Hilariteit is er vast voldoende, wanneer je voor een sportief uitje gaat. Wellicht kan het voor ieders veiligheid beter zijn om een indoor uitje te verkiezen. Dan zijn er nog altijd voldoende leuke themafeesten die je in de regio kunt vieren. Hierbij sluiten aankleding en muziek vaak naadloos aan bij het thema en ben je vrij dit zelf in te vullen. Wanneer je zelf een grote hand in wilt hebben, is het themafeest een goede optie. Ga je liever voor plaatsen in de omgeving, zoals Grootebroek en Andijk, of een plaats met de mooi naam De Buurt. Mogelijkheden te over, voor een mooi bedrijfsuitje in Enkhuizen en omgeving. Ben je geïnspireerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Purmerendbedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Volendam, bedrijfsuitje Hoorn of bedrijfsuitje Den Helder.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze