1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Nijmegen

ook voor regio Groesbeek, Wychen en omstreken

Staat er binnenkort een bedrijfsuitje op het programma en wil je als organisator eens een origineel bedrijfsuitje Nijmegen die 1 van je collega’s nog nooit heeft bedacht? Een uitje waar je collega’s van zullen smullen maar tegelijkertijd ook nog jaren over zullen praten. Zo van:”weet je dat originele bedrijfsuitje nog die toen en toen werd georganiseerd”. We denken dat elke organisator dat wel heeft. Een optimale beleven, een dag vol genot en natuurlijk binnen het budget wat er beschikbaar is. We helpen je bij het vinden van een orgineel bedrijfsuitje Nijmegen graag op weg. Deze studentenstad is een perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Veel kroegen en de zomerse terrassen zorgen voor een prachtig bedrijfsuitje landschap. Want als je even bij wilt komen van een bedrijfsuitje Nijmegen neem je gewoon plaats op 1 van de stoelen en blaas je even uit onder het genot van misschien wel een Erdinger witbiertje. Naast dit element heeft de stad ook veel andere dingen te bieden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Nijmegen en teambuilding Nijmegen. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Gelderland. Laat je verrassen door de schoonheid en historie van de stad Nijmegen. Combineer dit met een bijzondere dag vol plezier en ontspanning. We wensen je alvast veel plezier toe samen met je collega’s.

Bedrijfsuitjes in Nijmegen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Nijmegen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Nijmegen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Nijmegen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Nijmegen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Nijmegen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Nijmegen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Nijmegen. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Nijmegen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Nijmegen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Nijmegen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Nijmegen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje inNijmegen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Nijmegen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Nijmegen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Nijmegen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Nijmegen

Bij dit personeelsuitje in Nijmegen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Nijmegen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Nijmegen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Nijmegen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Nijmegen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Nijmegen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Nijmegen

Dit futuristische bedrijfsuitje Nijmegen combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Nijmegen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Nijmegen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Nijmegen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Nijmegen of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Nijmegen aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Nijmegen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Nijmegen en de rest van Nederland

Misschien ken je Nijmegen alleen omdat je er werkt, woon je er misschien wel of weet je dat Nijmegen op medisch vlak een belangrijke stad is voor ons land. Heb je ooit voor een studie in deze gezellige stad gezeten? De Universiteit trekt elk jaar weer vele studenten naar de stad. Nijmegen is divers, gezellig, historisch en enorm bijzonder voor een origineel bedrijfsuitje Nijmegen. Met je collega’s is het even kijken wat er nu optimaal bij jullie diverse samenstelling past. Een origineel bedrijfsuitje Nijmegen is voor de 1 lekker creatief bezig zijn, voor de ander actief bezig zijn waar de ander heerlijk wil genieten van een rondvaart of iets anders. We hopen dat we met een divers aanbod aan bedrijfsuitjes Nijmegen je kunnen inspireren en ervoor zorgen dat je het doel van deze dag optimaal gaat bereiken: een fantastisch en onvergetelijke dag. Originele bedrijfsuitjes Nijmegen wil graag mensen aanzetten tot inspiratie. Van teambuilding activiteit tot creatieve bedrijfsuitjes en feestarrangementen, wij helpen u graag op weg. Door op de onderstaande links te klikken, komt u terecht bij originele bedrijfsuitjes Nijmegen arrangementen. Van blokarten tot cocktail workshops of themafeest ideeën, wij hebben zeker weten een inspirerend bedrijfsuitje in Nijmegen voor u en uw collega’s! Kijk voor feestlocaties eens op feestlocaties Nijmegen. Combineer de leukste activiteiten eens aan een vergaderarrangement in Nijmegen en zorg voor een onvergetelijke dag. Veel plezier toegewenst!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze