1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Delft

ook voor regio Rijswijk omstreken

Ben jij dit jaar de organisatie van een leuk bedrijfsuitje in Delft of omgeving voor jou en je collega’s? Ben je dus op zoek naar een bedrijfsuitje Delft? Wil je voor jou en je collega’s een onvergetelijke dag regelen met een leuke workshop of activiteit en wellicht nog een leuke avond met etentje en een drankje achteraf? Of heb je een meerdaags bedrijfsuitje Delft in gedachte met een leuke overnachting erbij? Delft is een prima stad voor een leuk bedrijfsuitje. De stad ligt tussen de grote steden Den Haag en Rotterdam in en stond altijd bekend om zijn handel en nijverheid. Later stond de stad vooral bekend om het produceren van aardewerk en bakstenen. Wat is er leuker dan een bedrijfsuitje Delft in de stad van het bekende Delfts blauwe servies? Delft is een mooie, veelzijdige stad die veel te bieden heeft. Wat dacht je van een creatieve workshop? Of ben je meer op zoek naar een culinaire workshop? Of juist naar een activiteit die zorgt voor het verbeteren van de teamspirit? Wat voor bedrijfsuitje Delft je ook zoekt, wij hebben op deze pagina een uitgebreid en verschillend aanbod, zodat alle opties mogelijk zijn. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Delft en teambuilding Delft. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Zuid-Holland. Laat je helpen met onderstaande ideeën en kom zo tot een bijzondere dag die je collega’s niet snel zullen vergeten.

Bedrijfsuitjes in Delft en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Delft

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Delft? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Delft

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Delft van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Delft? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Delft

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Delft. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Delft

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Delft met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Delft. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Delft

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Delft? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Delft

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Delft. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Delft? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Delft

Bij dit personeelsuitje in Delft duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Delft

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Delft heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Delft? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Delft

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Delft voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Delft

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Delft voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Delft

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Delft? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Delft

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Delft of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Delft aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Delft of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Delft en de rest van Nederland

Wij denken graag met je mee om een leuk en passend bedrijfsuitje Delft te vinden. Delft is daarnaast ook een stad met veel historie, dit is terug te zien in de binnenstad. Naast historie is Delft uiteraard ook geliefd onder de studenten, onder andere de studenten die aan de TU in Delft studeren. Daarnaast zijn er diverse onderzoeksinstituten die mooie nieuwe, innovatieve producten in de markt brengen. Dus ben je op zoek naar en vernieuwend, uitdagend bedrijfsuitje Delft dan ben je hier zeker op je plaats (kijk ook eens op bedrijfsuitje Zuid-Holland). Laat ons weten wat je ideeën en budget is en wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden. Wij willen jullie helpen om een passend maar zeker ook onvergetelijk bedrijfsuitje Delft te organiseren zodat je heel veel mooie complimenten van je collega’s kan ontvangen. Voor feestlocaties in deze stad kun je terecht op feestlocaties Delft.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze