1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Utrecht

ook voor regio Nieuwegein, Hilversum, Houten en omstreken

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Utrecht? En wil je daar graag wat hulp bij zodat je op weg geholpen kan worden? Met een jarenlange ervaring weten we inmiddels goed wat bij diverse bedrijfsuitjes Utrecht gevraagd kan worden. Een divers aanbod is hiervan het resultaat waarbij we kijken naar de wensen en eisen van onze aanvragers om een zo optimale beleving te creëren en dus een onvergetelijke dag. We hopen dat uiteraard ook voor jou als bezoeker van deze website te kunnen realiseren. Dat je voor Utrecht kiest is daarbij een perfecte uitkomst. Het is een ronduit prachtige stad met een even mooie historie. De kunstgeschiedenis, meerdere universiteiten en veel hogescholen maakt Utrecht een grote, aantrekkelijke en vooral steeds veranderende stad. Het zal vast niet vreemd zijn als we denken dat je de stad ooit al eens in je leven hebt bezocht. Of dit nu was om te genieten van de vele verschillende grachtjes, de mooie winkelstraten en/of een bezoekje aan de Dom. Utrecht is een stad die gezien mag worden. Waarschijnlijk daarom kiezen jullie ook voor een bedrijfsuitje Utrecht. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Utrecht en teambuilding Utrecht. We willen je alvast enorm veel plezier wensen bij deze bijzondere dag in het centraal gelegen Utrecht. Goed bereikbaar per auto maar ook zeker per trein. Zo kun je makkelijk een leuke activiteit organiseren in deze bruisende stad.

Bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Utrecht

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Utrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Utrecht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Utrecht van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Utrecht? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Utrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Utrecht. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Utrecht

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Utrecht met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Utrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Utrecht

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Utrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Utrecht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Utrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Utrecht? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Utrecht

Bij dit personeelsuitje in Utrecht duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Utrecht heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Utrecht? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Utrecht

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Utrecht? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Utrecht

Dit futuristische bedrijfsuitje Utrecht combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Utrecht

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Utrecht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Utrecht of omgeving. Bekijk ook eens het vergaderlocatie in Utrecht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Utrecht of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Utrecht en de rest van Nederland

Jullie zijn als bedrijf daar gevestigd, kiezen ervoor omdat het centraal ligt of hebben misschien een mooie band met deze stad. Utrecht ligt ook in het midden van Nederland wat het dus ook een mooi centraal punt maakt. En als kers op de taart is het treinstation een makkelijk te bereiken plaats vanuit heel Nederland waardoor je veilig na een lekkere borrel of een wijntje thuis kunt komen zonder zelf te rijden. Wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje Utrecht kies je voor een onvergetelijke dag. Eet tijdens jullie bedrijfsuitje in Utrecht op diverse mooie plaatsen, verken de stad of doe 1 van de andere vele verschillende uitjes. Het moet en zal een dag worden die ze nooit meer vergeten. En jij als organisator van het bedrijfsuitje Utrecht hebt alle regie om deze dag tot een onvergetelijke te maken. Ben jij klaar voor de complimenten wanneer jullie bedrijfsuitje Utrecht een groot succes is geworden? We staan voor jullie klaar en wensen jullie alvast een enorm leuk en geslaagd bedrijfsuitje Utrecht tijdens jullie speciale dag. Ook de omgeving van Utrecht heeft met bijvoorbeeld een bedrijfsuitje Hilversum een prima uitvalsbasis. Bekijk ook snel dat aanbod! Of je nu gaat voor Utrecht of de omgeving…je ziet dat de mogelijkheden divers zijn en ervoor zorgen dat je voldoende opties hebt. Ook op maat kunnen we veel voor je betekenen. We komen dan ook graag met je in contact! Op zoek naar een feestlocatie? Deze kun je vinden op feestlocaties Utrecht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze