1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Amsterdam

ook voor regio Volendam, Zaandam, Amstelveen, Monnickendam en omstreken

Op zoek naar een bijzonder, creatief, uniek, actief of passief uitje in onze prachtige hoofdstad? Als je deze pagina bezoekt, ben je wellicht de persoon die door zijn collega’s is aangewezen om dit jaar het bedrijfsuitje te organiseren. Of wil je een leuk uitje organiseren voor een van je zakenrelaties, gewoon om de relatie goed te houden en elkaar op een andere manier beter te leren kennen? Voor een bedrijfsuitje in Amsterdam hebben wij een zeer uitgebreid en divers aanbod. De stad Amsterdam is uiteraard de hoofdstad van ons land en hierdoor ook de gemeente met de meeste inwoners van Nederland. Het is een echte handelsstad. De handel is heel verschillend; van het maken van hout of touw tot de scheepvaart. Daarnaast zijn er enkele grote bedrijven die hun hoofdvestiging in Amsterdam hebben, zoals Ahold en ING. Ook in de wereld heeft Amsterdam een stevige, goede positie. De stad dankt zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel, rond 1200. Een prima stad dus om een afdelingsuitje in te organiseren. De stad heeft zoveel mogelijkheden dat er voor ieder bedrijf wat wils is. We wensen je alvast een fantastische dag toe! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Amsterdam en teambuilding Amsterdam. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Noord-Holland. Laat je verrassen door de mogelijkheden die deze stad beschikbaar heeft. Je zult verrast zijn door wat er allemaal nog meer mogelijk is!

Bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Amsterdam of Volendam van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Amsterdam of Volendam. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Amsterdam of Volendam met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Amsterdam of Volendam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Amsterdam of Volendam. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Bij dit personeelsuitje in Amsterdam of Volendam duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Amsterdam of Volendam heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Amsterdam of Volendam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Amsterdam of Volendam

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Amsterdam of Volendam? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat Amsterdam of Volendam

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Amsterdam of Volendam of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie Amsterdam aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Amsterdam, Volendam of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Amsterdam en de rest van Nederland

Wellicht zijn er zoveel opties dat het nog lastig kiezen wordt. Wat dacht je van een workshop lachen met al je die normaal gesproken tijdens het werk altijd serieus en zakelijk zijn? Of hebben je collega’s juist enorm veel improvisatie talent? Laat ze hun cabaret kunsten uit de kast halen om er zo een show van te maken! Maar ook een rustigere workshop zoals cocktails maken of een zelf bedacht themafeest behoort tot de mogelijkheden tijdens je bedrijfsuitje Amsterdam. Wat wij belangrijk vinden is dat het een bedrijfsuitje Amsterdam wordt waar jij en je collega’s een onvergetelijke dag hebben en dat jullie nog lang zal bij blijven. Wij willen jullie hierbij graag helpen dus mocht je nog meer informatie willen dan willen wij graag met je meedenken. Ook voor bijzondere wensen gaan wij niet uit de weg. Kijk ook eens op bedrijfsuitje Noord-Holland, bedrijfsuitje Aalsmeer, bedrijfsuitje Volendambedrijfsuitje Zaandam, bedrijfsuitje Purmerend of bedrijfsuitje Amstelveen.Wij wensen jullie alvast een leuke en inspirerende dag toe. Ook wijzen we je graag op onze feestlocatie site voor de regio Amsterdam, via feestlocaties Amsterdam. Combineer de meest originele ideeën aan een leuke locatie en maak er zo een onvergetelijke dag van.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze