1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Arnhem

ook voor regio Doetinchem, Ede, Veenendaal en omstreken

Ook dit jaar is het weer tijd voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Arnhem of omgeving. Niet ver weg van de Veluwe en in de mooie natuur ligt de mooie stad Arnhem. In deze stad vinden jaarlijks diverse uitjes plaats in alle soorten en maten. Van personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten en uiteraard diverse bedrijfsuitjes in Arnhem. Arnhem is een stad waar je graag een dag wilt besteden. Het is dan ook niet vreemd dat wanneer je deze pagina bezoekt, je op zoek bent naar een spannend, actief of juist passief bedrijfsuitje Arnhem. Staat er binnenkort weer een afdelingsuitje in Arnhem op de agenda en wil je voor alle collega’s een passend bedrijfsuitje vinden? We snappen dat het niet altijd even makkelijk is. Iedereen is verschillend en heeft zijn eigen voorkeuren. Maar toch denken we dat het aanbod op deze pagina divers genoeg is om iets te vinden wat bij jullie allemaal past. Maar ook kunnen wij je hierin adviseren om je zo goed mogelijk te helpen. Samen met je collega’s elkaar beter leren kennen en eens kijken wie die ene collega nou is die je doordeweeks eigenlijk niet echt op een andere manier spreekt dan zakelijke gesprekken. Arnhem is zoals eerder al aangegeven een prachtige stad. Met een mooie binnenstad kun je bijvoorbeeld een leuke citygame net wat extra smaak geven. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Arnhem en teambuilding Arnhem. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Gelderland. Veel plezier toegewenst met een bedrijfsuitje in deze prachtige regio.

Bedrijfsuitjes in Arnhem en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Arnhem

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Arnhem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Arnhem

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Arnhem? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Arnhem

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in Arnhem. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Arnhem

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Arnhem met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in Arnhem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Arnhem

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Arnhem? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Arnhem

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Arnhem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Arnhem

Bij dit bedrijfsuitje in Arnhem duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Arnhem

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Arnhem heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Arnhem? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Arnhem

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje Arnhem? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Arnhem

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Arnhem voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Arnhem

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Arnhem? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Arnhem aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Arnhem?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Arnhem en de rest van Nederland

Maar ook de omgeving van Arnhem is erg bijzonder. Wat te denken van de stad Tiel? Wist je dat Flipje de mascotte van de stad Tiel was. Tiel is het hart van de fruitregio. Maar ook steden als Wageningen (studentenstad) en Doetinchem liggen dichtbij Arnhem en kunnen een prima uitvalsbasis zijn voor jullie bedrijfsuitje Arnhem of omgeving. Kies voor een bedrijfsuitje Doetinchem, bedrijfsuitje Veenendaal of bedrijfsuitje Ede. Om je van dienst te zijn staan we uiteraard klaar mocht je contact op willen nemen en telefonisch met ons kijken naar de mogelijkheden. Of heb je speciale wensen of eisen die je niet direct op de site kunt vinden? Geen probleem we komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden. Een bedrijfsuitje Arnhem is namelijk geen evenement wat elke dag plaats zal vinden. We hopen je de juiste kant op te helpen met ons aanbod en wensen jullie alvast een bijzondere en onvergetelijke dag toe. Ben je op zoek naar een feestlocatie in Arnhem of omgeving? Kijk dan ook eens op feestlocaties Arnhem.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze