1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Haarlem

ook voor regio Ijmuiden, Zandvoort, Bloemendaal en omstreken

In de regio Kennemerland ligt de prachtige stad Haarlem. Een prachtige veelzijdige stad in de buurt van onze hoofdstad. En mede daarom een ideale plek voor het organiseren van je bedrijfsuitje! Ben jij op zoek naar een mooi en bijzonder bedrijfsuitje Haarlem? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Haarlem is een middelgrote stad, gelegen aan de rivier de Spaarne. De stad is vooral bekend geworden door zijn diensten, in tegenstelling tot de omliggende steden Alkmaar en Amsterdam, die vooral bekend zijn geworden door de handel en de industrie. Haarlem heeft toch, ondanks dat het nu vooral diensten levert, ook een rijke geschiedenis aan industrie in de vorm van het produceren van textiel en het produceren van bier. Als je op zoek bent naar een bedrijfsuitje Haarlem zijn er vele diverse opties. Zoek je een creatieve invulling van de dag of eerder een culinaire invulling? Wil je tijdens het bedrijfsuitje een uitje met zijn allen doen of wil je in kleine groepjes verschillende activiteiten doen? Wil je iets doen om het team dichter bij elkaar te brengen, elkaar beter te leren kennen of wil je juist lekker veel lol maken met elkaar en de gezelligheid voorop zetten? Wij denken graag met je mee om je ideale bedrijfsuitje Haarlem te vinden en te zorgen dat het een geslaagde dag wordt. We wensen je alvast veel plezier! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Haarlem en teambuilding Haarlem. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Noord-Holland.

Bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Haarlem

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Haarlem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Haarlem

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Haarlem van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Haarlem? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Haarlem

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Haarlem. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Haarlem

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Haarlemmet alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Haarlem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Haarlem

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Haarlem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Haarlem

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Haarlem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Haarlem? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Haarlem

Bij dit personeelsuitje in Haarlem duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Haarlem

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Haarlem heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Haarlem? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Haarlem

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Haarlem voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Haarlem

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Haarlem voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Haarlem

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Haarlem? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Haarlem

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Haarlem of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Haarlem aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Haarlem of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Haarlem en de rest van Nederland

Welk bedrijfsuitje Haarlem of workshop je ook kiest, we hebben altijd iets dat bij jou en je collega’s aansluit. En zoals al eerder gezegd is Haarlem een uitstekende stad om je bedrijfsuitje te organiseren aangezien de stad vlakbij de hoofdstad ligt en heel veelzijdig is (of kijk op bedrijfsuitje Noord-Holland). Naast de vele workshops en uitjes kun je heerlijk genieten in het historische centrum van de stad, dat zich kenmerkt door grachten en singels, maar ook door de vele oude straatjes en monumenten. En wat is er nu fijner dan je dag afsluiten op een terrasje in het hartje van Haarlem, op de Grote Markt? Als je enthousiast bent geworden en graag met ons je bedrijfsuitje Haarlem wilt organiseren, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan zodat we je verder kunnen helpen en eventueel met je mee kunnen denken. Voor feestlocaties kijk je op feestlocaties Haarlem. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de omgeving van Haarlem bekijk dan ook eens bedrijfsuitje Zandvoort of bedrijfsuitje IJmuiden. Alvast een bijzondere dag toegewenst!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze