1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

ook voor regio Heerlen, Kerkrade en omstreken

Maastricht is een stad gelegen op beide oevers van de Maas en bestaand uit vijf stadsdelen. De stad telt ruim veertig wijken. Het is een ideale stad voor een bedrijfsuitje Maastricht. De stad heeft een zeer uitgebreide en diverse geschiedenis. Je kunt ervoor kiezen om de kennis van je collega’s aangaande deze geschiedenis van Maastricht te testen tijdens je bedrijfsuitje. Of wat dacht je van samen met je collega’s genieten van de bourgondische gerechten en dranken die Maastricht rijk is? In het zuiden van Nederland heeft deze stad een duidelijke invloed op zowel de economie van Nederland als van de buurlanden België en Duitsland. Daarnaast heeft de stad een ruim cultureel centrum, mede door de vele kunstopleidingen die de stad heeft. Ondanks dat er de laatste jaren wat culturele gebouwen weg zijn gegaan of zijn gefuseerd, wil de stad in 2018 wil de titel Culturele Hoofdstad van Europa in de wacht slepen. Dit alles maakt de stad zeer geschikt voor een bedrijfsuitje Maastricht. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Maastricht en teambuilding Maastricht. Alle bedrijfsuitjes in de regio vind je via bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Maastricht, Valkenburg en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Maastricht of Valkenburg

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Maastricht of Valkenburg van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Maastricht of Valkenburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Maastricht of Valkenburg. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Maastricht of Valkenburg met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Maastricht of Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Maastricht of Valkenburg

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Maastricht of Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Maastricht of Valkenburg

Bij dit personeelsuitje in Maastricht of Valkenburg duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Maastricht of Valkenburg heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Maastricht of Valkenburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Maastricht of Valkenburg

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Maastricht of Valkenburg? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Maastricht of Valkenburg

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Maastricht of Valkenburg of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Maastricht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Maastricht of Valkenburg of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Maastricht, Valkenburg en de rest van Nederland

Naast de economische doeleinden van de stad is het toerisme natuurlijk ook een heel belangrijke inkomstenbron voor de stad. Je kunt er heerlijk winkelen of lekker tafelen in een van de vele restaurants. Zoveel opties en zoveel kansen om hier een geslaagd bedrijfsuitje te organiseren! Maar uiteraard zijn er ook veel mogelijkheden om een bedrijfsuitje Maastricht te organiseren in deze stad. Vind je het lastig om een origineel bedrijfsuitje Maastricht te organiseren wat voor alle collega’s, zowel mannen als vrouwen, voor jong en oud, leuk en indrukwekkend is? Op deze pagina zie je ons uitgebreide aanbod aan bedrijfsuitjes Maastricht. Of je nu een actief of passief bedrijfsuitje zoekt, op zoek bent naar een culinair of een creatief bedrijfsuitje, wij helpen je graag aan de ideale invulling van je personeelsuitje in Maastricht. Op deze pagina vind je een ruim en divers aanbod voor een bedrijfsuitje Maastricht. Ook in de omgeving en provincie Limburg hebben we nog een aantal andere pagina’s die mogelijk interessant zijn. Wat te denken van bedrijfsuitje Sittard-Geleen, bedrijfsuitje Valkenburg of bedrijfsuitje Heerlen. Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen hebben dan helpen wij je graag op weg. Wij hopen dat je het ideale bedrijfsuitje Maastricht vindt voor jezelf en je collega’s en dat het een mooie en bijzondere ervaring wordt die jij en je collega’s niet snel zullen vergeten! Voor feestlocaties kijk je op feestlocaties Maastricht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze