1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Amersfoort

ook voor regio Soest, Barneveld, Leusden en omstreken

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje in combinatie met een originele stad vol historie? Wie Amersfoort zegt, zegt waarschijnlijk al snel dat het in het centrum van Nederland ligt. En dit klopt ook. Wist je dat kadastraal gezien Amersfoort in het midden van Nederland ligt? Misschien is dit wel een vraag in een quiz tijdens jullie bedrijfsuitje in Amersfoort. Deze stad is een enorme beleving en heeft zo ontzettend veel te bieden. De historie spat er vanaf. Misschien kunnen jullie dit wel combineren met jullie afdelingsuitje in Amersfoort. Dat jullie kiezen voor Amersfoort is een keuze die op ervaringen zijn gebaseerd. Of juist niet? Waar we wel zeker van zijn is dat wat de keuze ook is geweest, jullie een fantastische uitvalsbasis hebben gekozen. Zoals eerder genoemd ligt Amersfoort erg centraal wat ook de bereikbaarheid ten goede komt. Waan jezelf even in de historie van deze stad. Vaar met een bootje de koppel door en bekijk de verschillende verdedigingswerken van de stad. De vele grachtjes, prachtige gebouwen en natuurlijk de vele mooi en leuke winkeltjes maken het vertoeven in Amersfoort een waar genot. Amersfoort heeft vroeger veel kleding en bier geproduceerd. Geniet dan ook tijdens een bedrijfsuitje Amersfoort even van een heerlijk in Amersfoort gebrouwen biertje. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je via vrijgezellenfeest Amersfoort en teambuilding Amersfoort. We wensen jullie bij voorbaat alvast enorm veel plezier toe tijdens jullie bedrijfsuitje in Amersfoort of omgeving.

Bedrijfsuitjes in Amersfoort en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amersfoort

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Amersfoort

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Amersfoort

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in diverse steden in Nederland. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Amersfoort

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in diverse steden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Hollandse Quiz pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Amersfoort

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland? Kijk dan op onze GPS bedrijfsuitjes pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Amersfoort

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in diverse steden in Nederland. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Amersfoort

Bij dit bedrijfsuitje in diverse steden in Nederland duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Amersfoort

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Amersfoort heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Amersfoort? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Amersfoort

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Amersfoort

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Amersfoort

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in diverse steden in Nederland. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Amersfoort aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in diverse steden in Nederland?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Amersfoort en de rest van Nederland

Ook wanneer je naar Amersfoort wilt komen is het kiezen uit de mogelijkheden. Een bedrijfsuitje Amersfoort kun je bijvoorbeeld bereiken via de vele snelwegen die er vlakbij liggen. Of misschien liever per trein zodat je na een wijntje in ieder geval niet meer de auto in hoeft te stappen. Amersfoort heeft zelfs heel veel gehad aan het spporwegnetwerk wat ook weer de economische situatie van de stad enorm veel goed heeft gedaan. Zijn jullie klaar voor een spetterende dag vol enthousiasme en veel bijzondere bezienswaardigheden? En wil je dat combineren met alle bijzondere facetten van deze geweldige stad. Genieten tijdens een citygame, een andere spannende game of misschien gewoon een lekker diner? Of je nu actief, passief op op een andere manier een bedrijfsuitje Amersfoort wilt invullen, we helpen je graag op weg. Bekijk ons aanbod, maak een wensenlijstje en kom wanneer dit gewenst is met ons in contact om te kijken hoe we jullie een onvergetelijke dag kunnen bezorgen. Hebben jullie bijzondere wensen? Ook dit is geen enkel probleem. Je viert natuurlijk niet elke week of maand jullie personeelsuitje Amersfoort. Kijk voor informatie over feestlocaties ook eens op feestlocaties Amersfoort of voor de omgeving op bedrijfsuitje Harderwijk. We kijken uit naar jullie aanvraag!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze