Bedrijfsuitje Zierikzee

Ook voor Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk, Brouwershaven en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Zierikzee

Zoek je een kleine, sfeervolle Zeeuwse stad om je bedrijfsuitje te organiseren? Dan stellen wij graag Zierikzee voor. Deze prachtige stad aan het water heeft genoeg historie en leuke bezigheden om je bedrijfsuitje tot een succes te maken. Wil je eens zien wat er allemaal is in Zierikzee, maar heb je geen tijd de stad zelf vast even te bekijken? Wij hebben het voor je gedaan en zien er graag op toe dat je een bijzonder bedrijfsuitje tegemoet gaat. Daarom hebben we vast wat leuke uitjes verzameld, waarbij je geheel vrijblijvend een kijkje kunt nemen. Als je iets ziet waar je wat meer over wilt weten, kun je vrijblijvend meer informatie vragen, zonder ergens aan vast te zitten. Ideaal toch? Neem daarom eens een kijkje in ons aanbod voor bedrijfsuitjes in Zierikzee.

Top-10 bedrijfsuitjes in Zierikzee

City escape bedrijfsuitjes in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Zierikzee of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zierikzee
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Zierikzee

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Dit originele bedrijfsuitje in Zierikzee of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Foodtruckfestival op je bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in Zierikzee

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Of het nu een kerstborrel betreft of een bedrijfsfeest voorafgaand aan de zomervakantie, het evenement biedt grote kansen om de werknemers op niet werkgerelateerde manier dichter bij elkaar te laten komen. Nu zijn er verschillende manieren om deze verbroedering te stimuleren, maar 1 alternatief springt er misschien wel een beetje uit: het Foodtruckfestival. En bedoelen we natuurlijk jullie eigen bedrijfsfestival. Kies zelf welke Foodtrucks aanwezig zullen zijn en welk entertainment. Op deze wijze bepalen jullie dus zelf de sfeer op jullie eigen Foodtruckfestival in Zierikzee. Bij hele grote groepen zakt de prijs p.p. verder. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Zierikzee of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Zierikzee of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Zierikzee, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Zierikzee, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Zierikzee

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Zierikzee, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Zierikzee of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Zierikzee

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Zierikzee of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zierikzee
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Zierikzee

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Zierikzee ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje in het prachtige Zierikzee

Zierikzee was vroeger omgeven door een stadsmuur, waarvan de poorten nog zichtbaar zijn: de Noordhavenpoort, de Zuidhavenpoort en de Nobelpoort. Ook de Nieuwe Kerk trekt de aandacht, een prachtig bouwwerk met kenmerkende pilaren. Een gebouw dat je ook zeker moet bekijken is de Sint-Lievemonstertoren, die je ongetwijfeld even gaat bekijken als je door de stad loopt. Of wellicht beklim je hem zelfs even in een sportieve bui. Wanneer je echt sportieve plannen hebt kun je uiteraard ook een van de actieve uitjes kiezen, waarbij je personeel zich even kan uitleven, waarna er natuurlijk ontspannen kan worden. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Zierikzee en teambuilding Zierikzee. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Zeeland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Vlissingen, Kouderke, Ritthem en omgeving - Bedrijfsuitje Vlissingen
Regio Middelburg, Arnemuiden, Serooskerke, Zanddijk en omgeving - Bedrijfsuitje Middelburg
Regio Terneuzen, Hulst, Hoek, Spui en omgeving - Bedrijfsuitje Terneuzen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ZIERIKZEE EN OMGEVING
Ben je de regio van Zierikzee aan het afspeuren tot je op het ideale bedrijfsuitje stuit? Dan zoeken wij graag met je mee. Zoek je een activiteit in het gezellige centrum of juist eerder in de rustige omgeving buiten de stad? De stad zou, naar het verhaal gaat, in 849 ontstaan zijn. Inmiddels zijn we vele jaren verder en wordt de stad nog steeds regelmatig bezocht. Naast de verschillende poorten zijn ook de nodige molens het bezichtigen waard. Of wat dacht je van de Oude Haven? Daar zijn de nodige schepen te vinden die zeker als monumenten kunnen worden beschouwd. Ga je voor je bedrijfsuitje buiten de stadsgrenzen zoeken? Dan kun je bijvoorbeeld Nieuwerkerk, Ouwerkerk of Kerkwerve zoeken, dorpen die met hun namen de Zeeuwse traditie van kerkdorpen onderstrepen. Want hoewel het natuurlijk leuk is om een toeristische stad als Zierikzee te bezoeken, kan ook een ouderwets Zeeuws dorp je de rust bieden waar je wellicht even op zit te wachten. Ook de overige steden op het eiland hebben vaak een prachtige historie. Bekijk eens Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Brouwershaven. Wanneer je dan weer zoekt naar een uitbundig feest kun je terug naar Zierikzee. We nodigen je dan ook graag uit om de Zeeuwse, toeristische provincie eens van dichtbij te bekijken om te zien waarom zoveel mensen jaarlijks de provincie verkiezen voor hun vakanties, maar ook voor bedrijfsuitjes.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar