1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Zierikzee

ook voor regio Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Brouwershaven

Zoek je een kleine, sfeervolle Zeeuwse stad om je bedrijfsuitje te organiseren? Dan stellen wij graag Zierikzee voor. Deze prachtige stad aan het water heeft genoeg historie en leuke bezigheden om je bedrijfsuitje tot een succes te maken. De stad was vroeger omgeven door een stadsmuur, waarvan de poorten nog zichtbaar zijn: de Noordhavenpoort, de Zuidhavenpoort en de Nobelpoort. Ook de Nieuwe Kerk trekt de aandacht, een prachtig bouwwerk met kenmerkende pilaren. Een gebouw dat je ook zeker moet bekijken is de Sint-Lievemonstertoren, die je ongetwijfeld even gaat bekijken als je door de stad loopt. Of wellicht beklim je hem zelfs even in een sportieve bui. Wanneer je echt sportieve plannen hebt kun je uiteraard ook een van de actieve uitjes kiezen, waarbij je personeel zich even kan uitleven, waarna er natuurlijk ontspannen kan worden. Wil je eens zien wat er allemaal is in Zierikzee, maar heb je geen tijd de stad zelf vast even te bekijken? Wij hebben het voor je gedaan en zien er graag op toe dat je een bijzonder bedrijfsuitje tegemoet gaat. Daarom hebben we vast wat leuke uitjes verzameld, waarbij je geheel vrijblijvend een kijkje kunt nemen. Als je iets ziet waar je wat meer over wilt weten, kun je vrijblijvend meer informatie vragen, zonder ergens aan vast te zitten. Ideaal toch? Neem daarom eens een kijkje in ons aanbod voor bedrijfsuitjes in Zierikzee. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Zierikzee en teambuilding Zierikzee. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Zeeland.

Bedrijfsuitjes in Zierikzee en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Zierikzee, Bruinisse of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zierikzee, Bruinisse of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Zierikzee, Brouwershaven etc.

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Zierikzee van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zierikzee, Nieuwerkerk, Ouwerkerk of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Zierikzee

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Zierikzee en Brouwershaven. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Zierikzee, Bruinisse etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Zierikzee of omgeving met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Zierikzee. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Zierikzee

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Bruinisse etc.? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Zierikzee of omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Zierikzee, Brouwershaven of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zierikzee? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Zierikzee

Bij dit personeelsuitje in Zierikzee duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Zierikzee, Bruinisse

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Zierikzee heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Zierikzee? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Zierikzee

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Zierikzee voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Zierikzee

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Zierikzee, Burgh-Haamstede of omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Zierikzee

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Zierikzee? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Zierikzee of Brouwershaven etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Zierikzee of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Zierikzee, Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Brouwershaven of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Zierikzee, Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk en Brouwershaven

Ben je de regio van Zierikzee aan het afspeuren tot je op het ideale bedrijfsuitje stuit? Dan zoeken wij graag met je mee. Zoek je een activiteit in het gezellige centrum of juist eerder in de rustige omgeving buiten de stad? De stad zou, naar het verhaal gaat, in 849 ontstaan zijn. Inmiddels zijn we vele jaren verder en wordt de stad nog steeds regelmatig bezocht. Naast de verschillende poorten zijn ook de nodige molens het bezichtigen waard. Of wat dacht je van de Oude Haven? Daar zijn de nodige schepen te vinden die zeker als monumenten kunnen worden beschouwd. Ga je voor je bedrijfsuitje buiten de stadsgrenzen zoeken? Dan kun je bijvoorbeeld Nieuwerkerk, Ouwerkerk of Kerkwerve zoeken, dorpen die met hun namen de Zeeuwse traditie van kerkdorpen onderstrepen. Want hoewel het natuurlijk leuk is om een toeristische stad als Zierikzee te bezoeken, kan ook een ouderwets Zeeuws dorp je de rust bieden waar je wellicht even op zit te wachten. Ook de overige steden op het eiland hebben vaak een prachtige historie. Bekijk eens Burgh-Haamstede, Bruinisse, Nieuwerkerk, Ouwerkerk en Brouwershaven. Wanneer je dan weer zoekt naar een uitbundig feest kun je terug naar Zierikzee. We nodigen je dan ook graag uit om de Zeeuwse, toeristische provincie eens van dichtbij te bekijken om te zien waarom zoveel mensen jaarlijks de provincie verkiezen voor hun vakanties, maar ook voor bedrijfsuitjes. Overige bedrijfsuitje in de regio vind je op bedrijfsuitje Vlissingen, bedrijfsuitje Middelburg en bedrijfsuitje Terneuzen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze