1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Valkenburg

ook voor Margraten, Schin op Geul en Hoensbroek

Ga je het Limburgse Heuvelland in voor je bedrijfsuitje? Dan is Valkenburg een uitstekende plaats hiervoor. Wandelen is een ware belevenis in deze regio van het land, met een heuvelachtige omgeving die ongekend is in Nederland. Het Geuldal en het Ravensbosch zijn twee voorbeelden van plaatsen die je graag uitnodigen voor een fijne wandeling. Dit is overigens niet de enige reden dat veel mensen Valkenburg verkiezen voor een bedrijfsuitje. Ook de vele grotten in de omgeving zijn een echte bezienswaardigheid, waar je zeker eventjes in wilt rondkijken. In het Museum Land van Valkenburg kun je daarnaast veel vinden over bijvoorbeeld de tijd van de Romeinen. Het gebied wordt namelijk al lang bewoond. Daarnaast bevindt het museum zich in een gebouw dat als rijksmonument is aangemerkt, ook dat is uiteraard bijzonder. Uiteraard is dat nog niet zo bijzonder als het uitje dat je gaat beleven in het Zuiden van ons land. In een provincie die beroemd (en berucht) is om haar carnaval, of vastelaovend zoals het hier heet, kun je je voorbereiden op een uitstekend feestje. Sta ons daarom toe om je de leukste ideeën te bieden voor een uitje in deze sfeervolle regio. We zien er graag op toe dat het uitje van de vorige keer overtroffen worden en zetten ons daar graag, samen met ons netwerk, vol voor in. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Valkenburg en teambuilding regio Limburg. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Valkenburg en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Valkenburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Valkenburg, Margraten of Hoensbroek

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Valkenburg van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Valkenburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Valkenburg. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Valkenburg, Margraten of Hoensbroek

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Valkenburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Valkenburg

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Valkenburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek

Bij dit personeelsuitje in Valkenburg duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Valkenburg

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Valkenburg heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Valkenburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Valkenburg

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Valkenburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Valkenburg

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Valkenburg of omgeving. Bekijk ook eens in de omgeving het vergaderlocatie in Maastricht aanbod.We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Valkenburg, Margraten, Schin op Geul of Hoensbroek? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Valkenburg en de rest van Nederland

Een feestje waarmee je de hele regio op zijn kop zet? Dat zijn ze in Valkenburg wel gewend. Men ziet je dan ook graag verschijnen voor een leuk en ludiek bedrijfsuitje. In het zuiden van Limburg staat men om het nodige bekend. Voorbeelden zijn natuurlijk het zangerige dialect, met natuurlijk Maastricht als hoofdstad van de provincie, waar de concerten van André Rieu voor veel mensen als hoogtepunt gelden, op het sfeervolle Vrijthof. Ook andere plaatsen, zoals Hoensbroek, Margraten en Schin op Geul zien zich graag bezocht worden, om hun bourgondische levensstijl en hun gezelligheid aan je te kunnen tonen. Dat kenmerkt de omgeving: het toerisme heeft namelijk een grote rol hier. Niet alleen in de zomer, maar ook rond Kerst komen veel mensen naar deze regio toe. Het heeft ervoor gezorgd dat men wel bekwaam is met het organiseren van een leuk uitje, bijvoorbeeld ook voor jou en je hele bedrijf. Een leuk, verfrissend uitje, te vergelijken met een collectieve vakantiedag. Terug op kantoor kan iedereen met een opgeruimd humeur weer aan het werk. En dat allemaal na een bedrijfsuitje in Valkenburg en omgeving. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Heerlen of bedrijfsuitje Sittard-Geleen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze