1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Terneuzen

ook voor regio Hulst, Hoek en Spui

Ga je een bedrijfsuitje organiseert in het zuidelijkste eiland van Zeeland? Een goede keuze! Uitgestrekte gebieden, prachtige natuur, heerlijke lucht en natuurlijk de verschillende stranden. Maar ook de steden die Zeeland te bieden heeft zijn elk uniek en historisch. En dan is daar Terneuzen, een stad die wat dat betreft graag voor je klaarstaat. De stad staat om meerdere dingen bekend. Om mythes, zoals het spookschip de vliegende Hollander, dat uit Terneuzen zou komen. Maar ook door haar belangrijke functie in de regio van Zeeuws-Vlaanderen heeft de stad roem verworven. De stad ligt aan de Westerschelde, zodat je hier de schepen binnen kunt zien komen. Ook Oud-Terneuzen kun je bezichtigen, waar je nog eens kunt zien hoe het er vroeger uitzag hier. De Zeeuwse stad kan dan ook met gemak voorzien in je behoefte op het gebied van bedrijfsuitjes. De variatie hierin is dan ook groot, zodat je met je personeel in overleg kunt treden en het leukste uitje kunt kiezen. Gaan jullie samen een workshop volgen? Of komt er een themafeest waarbij de tent op zijn kop gezet wordt en de verhalen op kantoor na afloop legendarische vormen aannemen? Het zijn slechts 2 van de activiteiten die je via ons kunt vinden. Een bedankje aan je werknemers en een gelegenheid om het personeel dichter bij elkaar te laten komen, het is er allemaal. Kijk daarom eens wat er allemaal te vinden is tijdens je bedrijfsuitje in Terneuzen! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest terneuzen en teambuilding Terneuzen. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Zeeland.

Bedrijfsuitjes in Terneuzen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Terneuzen of Lelystad

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Terneuzen of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Terneuzen, Hulst, etc.

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Terneuzen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Terneuzen, Hulst, Hoek of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Terneuzen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Almere of Lelystad. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Terneuzen of Hulst

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Terneuzen of Lelystad met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Terneuzen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Terneuzen, Hulst, Hoek

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Terneuzen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Terneuzen of omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Terneuzen, Spui of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Terneuzen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Terneuzen, Hulst

Bij dit personeelsuitje in Terneuzen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Terneuzen, Hulst

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Terneuzen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Terneuzen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Terneuzen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Terneuzen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Terneuzen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Almere of Lelystad voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Terneuzen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Terneuzen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Terneuzen of Hoek

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Terneuzen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Terneuzen, Sluis, Hulst of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Terneuzen, Hulst, Hoek, Spui en de rest van Nederland

Terneuzen heeft een prachtige historie die je overal terug ziet komen door de stad. Het is dan ook geweldig om een citygame te doen terwijl je nog meer over deze stad leert. Maar ook kun je een vergadering in Terneuzen koppelen aan een leuk uitje. Perfect om even je hoofd leeg te gooien denk je niet? Deze bijzondere stad in Zeeland is een prima uitvalsbasis. Ook de ligging zorgt ervoor dat de stad populair is. Verschillende bedrijven zijn er gevestigd en in niet al te lange tijd zit je in bijvoorbeeld Antwerpen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat Terneuzen onder onze zuiderburen erg populair is. Laat je inspireren en meenemen in een mooie reis op weg naar een bijzonder bedrijfsuitje in Terneuzen of omgeving. Heb je speciale wensen? Kom met ons in contact zodat we samen kunnen kijken hoe deze dag onvergetelijk kan worden. Overige bedrijfsuitje in de regio vind je op bedrijfsuitje Zierikzee, bedrijfsuitje Vlissingen en bedrijfsuitje Middelburg.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze