Bedrijfsuitje Sliedrecht

Ook voor de regio Hardinxveld-Giessendam, Oud-Giessen en omgeving.

Originele bedrijfsuitje Sliedrecht

Ben jij degene die het bedrijfsuitje mag regelen? Dan ben je vast iemand die er niet voor vreest het “vuile werk” op te knappen. Als je dat natuurlijk zo ziet…een bedrijfsuitje organiseren kan namelijk ook een enorme eer zijn binnen het bedrijf. Stap 1 is het vinden van de bestemming van deze bijzondere dag. Wat dat betreft is de keuze voor Sliedrecht, gezien de heersende mentaliteit, zeker een juiste. Anderzijds kan het nog wel eens lastig zijn het leukste uitje te kiezen tussen alle mogelijkheden die er zijn. Ga je bijvoorbeeld graag het vele water op dat in de buurt te vinden is? Ook zijn er nog vele ludieke spellen te vinden. Moorddiners, interactieve stadsspelen, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kijk daarom eens wat er allemaal kan tijdens een bedrijfsuitje in Sliedrecht! Heb je speciale wensen? Wij deinzen niet snel terug dus laat je dan ook snel op deze pagina inspireren met de mogelijkheden. We wensen je alvast veel plezier toe!

Top-10 bedrijfsuitjes in Sliedrecht

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Sliedrecht

Dit originele bedrijfsuitje in Sliedrecht of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Sliedrecht

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Sliedrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Sliedrecht (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Sliedrecht (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Sliedrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Sliedrecht

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Sliedrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Sliedrdcht
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Sliedrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Sliedrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Sliedrecht

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Sliedrecht ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Sliedrecht

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Sliedrecht of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Sliedrecht

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Sliedrecht of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Sliedrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Sliedrecht

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Sliedrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Sliedrecht

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen Foodtruck bedrijfsfestival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Sliedrecht of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Sliedrecht
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Sliedrecht

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Sliedrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje Sliedrecht, een bijzondere keuze

In Sliedrecht staat men bekend om het baggeren, waarmee de wateren bevaarbaar blijven. Een uiterst belangrijke functie, waar men zeker trots op is en mag zijn. In 1600 begon men hiermee, ouderwets met de hand. Pas in de 19e eeuw werd de stad pas echt een grote speler op dit gebied, een reputatie die het niet meer kwijtraakte. Inmiddels kun je ook voor leuke bedrijfsuitjes in de buurt terecht. Als je je afvraagt waar je daarbij precies aan moet denken, kun je eens kijken wat voor uitjes je op deze pagina kunt vinden. Hier zie je allerlei verschillende opties, waarbij je makkelijk een keuze kunt maken. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Dordrecht aanbod. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Sliedrecht en teambuilding regio Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Zwijndrecht, Puttershoek, Hendrik Ido Ambacht en omgeving - Bedrijfsuitje Zwijndrecht
Regio Barendrecht, Heerjansdam of Rhoon en omgeving - Bedrijfsuitje Barendrecht

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE SLIEDRECHT EN OMGEVING
Ga jij voor een bijzonder bedrijfsuitje in een plaats die perfect aansluit bij de dag? Sliedrecht, een plaats die zich door hard, maar vooral ook slim werk langzaam is uitgegroeid van doorsnee dorp tot onderscheidend door haar specialiteit. Wanneer je zelf een bedrijf hebt dat gespecialiseerd is in baggeren, is een bedrijfsuitje in de bakermat natuurlijk een aantrekkelijk idee. Je ziet namelijk veel van het vak terug, in het Baggermuseum, maar ook bijvoorbeeld met kunstwerken die dit soms ondankbare, maar ontegenzeggelijk belangrijk klusje eren. Wat dat betreft kun je het wel vergelijken met het organiseren van een bedrijfsuitje: je zet je in voor het collectief en hoopt vooral dat iedereen plezier gaat beleven. Wij staan je hierin graag bij. Dit doen we bijvoorbeeld door je uitjes uit ons netwerk aan te bieden, verzameld door jarenlange ervaring in de uitjes branche. Wanneer je benieuwd bent wat er allemaal te vinden is, zijn wij er graag voor je. En niet alleen in Sliedrecht, ook in Hardinxveld-Giessendam en Giessen-Oudekerk, plaatsen in de nabije omgeving. Meer dan voldoende te beleven, dat moge duidelijk zijn. Sta ons daarom toe je te inspireren met leuke, spannende uitjes in de omgeving van Sliedrecht, zodat je bedrijfsuitje een succes gaat worden. Alvast ontzettend veel plezier toegewenst!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar