1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Sliedrecht

ook voor Hardinxveld-Giessendam en Oud-Giessen

Ben jij degene die het bedrijfsuitje mag regelen? Dan ben je vast iemand die er niet voor vreest het “vuile werk” op te knappen. Wat dat betreft is de keuze voor Sliedrecht, gezien de heersende mentaliteit, zeker een juiste. Hier staat men namelijk bekend om het baggeren, waarmee de wateren bevaarbaar blijven. Een uiterst belangrijke functie, waar men zeker trots op is en mag zijn. In 1600 begon men hiermee, ouderwets met de hand. Pas in de 19e eeuw werd de stad pas echt een grote speler op dit gebied, een reputatie die het niet meer kwijtraakte. Inmiddels kun je ook voor leuke bedrijfsuitjes in de buurt terecht. Als je je afvraagt waar je daarbij precies aan moet denken, kun je eens kijken wat voor uitjes je op deze pagina kunt vinden. Hier zie je allerlei verschillende opties, waarbij je makkelijk een keuze kunt maken. Anderzijds kan het nog wel eens lastig zijn het leukste uitje te kiezen tussen alle mogelijkheden die er zijn. Ga je bijvoorbeeld graag het vele water op dat in de buurt te vinden is? Ook zijn er nog vele ludieke spellen te vinden. Moorddiners, interactieve stadsspelen, het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Kijk daarom eens wat er allemaal kan tijdens een bedrijfsuitje in Sliedrecht! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Sliedrecht en teambuilding regio Dordrecht. Voor het totale overzicht bedrijfsuitjes kijk je op bedrijfsuitje Zuid-Holland.

Bedrijfsuitjes in Sliedrecht en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sliedrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Sliedrecht

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Sliedrecht van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Sliedrecht of Oud-Giessen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Sliedrecht. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Sliedrecht

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Sliedrecht met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sliedrecht? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Sliedrecht

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Sliedrecht. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen

Bij dit personeelsuitje in Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Giessenen omgeving, duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Sliedrecht

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Sliedrecht heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Sliedrecht of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Sliedrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Sliedrecht

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Sliedrecht voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Sliedrecht of Hardinxveld-Giessendam

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam of Oud-Giessen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Sliedrecht

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Sliedrecht of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Dordrecht aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Sliedrecht of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Sliedrecht en de rest van Nederland

Sliedrecht, een plaats die zich door hard, maar vooral ook slim werk langzaam is uitgegroeid van doorsnee dorp tot onderscheidend door haar specialiteit. Wanneer je zelf een bedrijf hebt dat gespecialiseerd is in baggeren, is een bedrijfsuitje in de bakermat natuurlijk een aantrekkelijk idee. Je ziet namelijk veel van het vak terug, in het Baggermuseum, maar ook bijvoorbeeld met kunstwerken die dit soms ondankbare, maar ontegenzeggelijk belangrijk klusje eren. Wat dat betreft kun je het wel vergelijken met het organiseren van een bedrijfsuitje: je zet je in voor het collectief en hoopt vooral dat iedereen plezier gaat beleven. Wij staan je hierin graag bij. Dit doen we bijvoorbeeld door je uitjes uit ons netwerk aan te bieden, verzameld door jarenlange ervaring in de uitjesbranche. Wanneer je benieuwd bent wat er allemaal te vinden is, zijn wij er graag voor je. En niet alleen in Sliedrecht, ook in Hardinxveld-Giessendam en Giessen-Oudekerk, plaatsen in de nabije omgeving. Meer dan voldoende te beleven, dat moge duidelijk zijn. Sta ons daarom toe je te inspireren met leuke, spannende uitjes in de omgeving van Sliedrecht, zodat je bedrijfsuitje een succes gaat worden. Bekijk ook eens bedrijfsuitje Zwijndrecht of bedrijfsuitje Barendrecht.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze