Bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Ook voor de regio Munstergeleen, Born, Echt en omgeving.

Originele Bedrijfsuitjes

Originele bedrijfsuitjes in Sittard-Geleen

In het Zuiden van Nederland, in een magisch landschap en waar zomers de zon vaak het hardst schijnt ligt een bijzondere stad. Sittard-Geleen! Een uitstapje naar het zuiden tijdens je bedrijfsuitje? Dan is Sittard-Geleen een mooie keuze. In het smalste deel van Nederland zijn de mogelijkheden voor een leuk uitje namelijk op zijn breedst. Combineer de leukste activiteiten aan je zakelijke events in Sittard-Geleen. Splits een lange en intensieve dag op in twee delen en ga met frisse nieuwe ideeën naar huis. Ook België en Duitsland zijn makkelijk bereikbaar, mocht je de grens over willen. Wij helpen je dan ook graag om de leukste uitjes te vinden, zoals je hierboven kan zien. Mocht je benieuwd zijn of meer informatie willen, voel je dan vrij deze, geheel vrijblijvend, aan te vragen.

Top-20 bedrijfsuitjes in Sittard-Geleen

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Sittard-Geleen

Dit originele bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als personeelsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als personeelsuitje in Sittard-Geleen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Een ontspannen bedrijfsuitje betreft dit walking dinner concept. Het leuke van deze variant is dat jullie op 3 verschillende locaties zullen gaan genieten van een heerlijke gang. Tussen de gangen door kunnen jullie de benen strekken tijdens een gezellige wandeling met elkaar. Tijdens deze wandelingen is er uiteraard volop tijd om elkaar wat beter te leren kennen en nieuwe mensen op te zoeken. Wil je meer informatie over dit ontspannen bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters personeelsuitje in Sittard-Geleen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Zijn jullie op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in een koele setting? Wie weet is expeditie Poolcirkel dan het perfecte personeelsuitje voor jullie. Jullie zijn vast al een geweldig team, maar zou het jullie lukken om samen te overleven onder pool condities? Het is hoog tijd om jullie overleving skills in de kou te testen. Lukt het jullie om vuur te maken of om te schieten met pijl en boog? Dan is nu jullie kans om het te bewijzen. Wil je meer informatie over een expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de winter in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Brandweer voor 1 dag personeelsuitje in Sittard-Geleen

Voor groepen van 12 tot 250 deelnemers. Ook met gekwalificeerde teamcoaching.

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje dat jullie team net een beetje beter kan laten draaien? Misschien is een brandweer teambuilding uitje dat precies waar jullie naar op zoek zijn. Goed samenwerken is voor brandweerlieden een zaak van leven op dood. Het is dan ook niet meer dan logisch dat jullie het een en ander op kunnen steken in het teamwork van een brandweerteam. Onder professionele begeleiding gaan jullie in volle uitrusting aan de slag om zelf de nodige branden te blussen. Het is mogelijk om het ludieke karakter van het bedrijfsuitje te combineren met een serieuze vorm van teamcoaching. Wil je meer informatie over dit vuurbestendige bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Sittard-Geleen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Sittard-Geleen (MVO)

Misschien realiseer je het je nog niet, maar in ieder van jullie schuilt een ware superheld. Hoog tijd om dit te bewijzen. Als team van jullie aan de slag met een Ipad om hele leuke maar vooral ook nobele opdrachten te vervullen. Samen maken jullie de wereld weer een klein stukje mooier voor iedereen in de omgeving. Wie wil daar nou niet aan meewerken?  Wil je meer weten over dit nobele bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder bedrijfsuitje in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Het is een van de meest originele locaties in Nederland waar je je bedrijfsuitje kunt organiseren: Forteiland in IJmuiden. Het eiland is enkel bereikbaar met de boot en ligt voor de kust van IJmuiden. Eenmaal op het eiland is er heel veel mogelijk. Van luxueuze bedrijfsfeesten tot veel verschillende teambuilding activiteiten. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van het Forteiland voor de kust van IJmuiden.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen, overnachten is mogelijk 

Wil je meer informatie over het organiseren van een congres, vergadering, bedrijfsuitje, heisessie of zakelijk evenement op het bijzondere Forteiland IJmuiden, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Sittard-Geleen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Sittard-Geleen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Sittard-Geleen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Sittard-Geleen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Sittard-Geleen

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Sittard-Geleen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City escape bedrijfsuitjes in Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Sittard-Geleen

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Sittard-Geleen
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival op je eigen bedrijfslocatie in de omgeving van Sittard-Geleen

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, drank en lekker eten

Hoe leuk zou het zijn om na maanden van thuiswerken elkaar weer te kunnen begroeten in de buitenlucht op een eigen foodtruck festival op jullie eigen bedrijventerrein. Met heerlijk eten, muziek en veel lachende gezichten wordt dit vast een geweldig evenement. Dit leuke alternatief voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest, kan bijvoorbeeld ook worden ingezet bij het uitreiken van de kerstpakketten buiten op het plein van het bedrijf. Wil je meer informatie over dit leuke Foodtruck Festival op jouw eigen locatie in de open lucht in Sittard-Geleen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Historie tijdens je bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Waar Sittard haar stadsrechten in 1243 kreeg, was Geleen voorheen een graafschap. In 2001 werden de krachten van beiden vervolgens herenigd. Wanneer je de stad, ingeklemd tussen Duitsland en België, gaat bezoeken, kun je ook een mooie wandeling langs de Maas maken, die aan onze zuiderburen grenst. Ook zijn er verschillende molens te vinden, zoals watermolen de Stadbroekermolen of een turbinemolen in de vorm van de Ophovenermolen. Ook een bezoek aan de Sint-Janskluis is een leuk idee, zeker omdat het symbool staat voor de stad als goed bewaard geheim in Limburg. Natuurlijk is ook het dialect een belangrijk onderdeel van de cultuur, gecombineerd met het buitenland dat om de hoek is waan je je in het buitenland. Een leuk gevoel tijdens je uitstapje met het hele bedrijf. Als je benieuwd bent wat er in de omgeving te zien en te doen is, helpen wij je dan ook graag verder. Onze aanraders voor een bedrijfsuitje in Sittard-Geleen vind je dan ook hieronder. Je zult zien dat er in de omgeving van Zuid-Limburg voldoende te beleven. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Sittard-Geleen en teambuilding Sittard-Geleen. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Valkenburg, Schin op Geul, Hoensbroek en omgeving - Bedrijfsuitje Valkenburg
Regio Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf, Simpelveld en omgeving - Bedrijfsuitje Heerlen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE SITTARD-GELEEN EN OMGEVING
Combineer de magie van de provincie Limburg met een bijzondere stad. Ben je Sittard-Geleen aan het verkennen voor een bedrijfsuitje wat onvergetelijk moet worden? Schakel dan onze hulp in: wij hebben deze zoektocht immers al volbracht. Daardoor hebben we de mooiste opties uit de omgeving al op een rijtje gezet, waarbij je ze rustig kunt doorlopen. In de stad waar de wieg van Toon Hermans stond, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er flink gelachen kan worden. Daarnaast zijn er mooie uitgaansgelegenheden, niet zo grootschalig als bijvoorbeeld Maastricht, wat ook in de buurt ligt. Daardoor heeft het juist wel zijn charme, met een historisch centrum dat je graag ontvangt. Zoek je het nog iets kleiner en gemoedelijker? Dan kun je ook nog kiezen voor Echt, Born of Munstergeleen. onder hen zijn kleinere dorpjes die dezelfde Limburgse sfeer brengen, maar dan nog ietsje kleinschaliger. Bedrijfsuitjes in de buurt zullen dan ook zeker voor meer saamhorigheid binnen je team zorgen: met zijn allen samenkomen in het Limburgse is een mooie herinnering. We wensen je alvast enorm veel plezier toe tijdens je bedrijfsuitje.

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar