1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Sittard-Geleen

ook voor Munstergeleen, Born of Echt

Een uitstapje naar het zuiden tijdens je bedrijfsuitje? Dan is Sittard-Geleen een mooie keuze. In het smalste deel van Nederland zijn de mogelijkheden voor een leuk uitje namelijk op zijn breedst. Waar Sittard haar stadsrechten in 1243 kreeg, was Geleen voorheen een graafschap. In 2001 werden de krachten van beiden vervolgens herenigd. Wanneer je de stad, ingeklemd tussen Duitsland en België, gaat bezoeken, kun je ook een mooie wandeling langs de Maas maken, die aan onze zuiderburen grenst. Ook zijn er verschillende molens te vinden, zoals watermolen de Stadbroekermolen of een turbinemolen in de vorm van de Ophovenermolen. Ook een bezoek aan de Sint-Janskluis is een leuk idee, zeker omdat het symbool staat voor de stad als goed bewaard geheim in Limburg. Natuurlijk is ook het dialect een belangrijk onderdeel van de cultuur, gecombineerd met het buitenland dat om de hoek is waan je je in het buitenland. Een leuk gevoel tijdens je uitstapje met het hele bedrijf. Als je benieuwd bent wat er in de omgeving te zien en te doen is, helpen wij je dan ook graag verder. Onze aanraders voor een bedrijfsuitje in Sittard-Geleen vind je dan ook hieronder. Je zult zien dat er in de omgeving van Zuid-Limburg voldoende te beleven. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Sittard-Geleen en teambuilding Sittard-Geleen. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Sittard-Geleen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, Born of Echt? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Sittard-Geleen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sittard-Geleen, Born, Echt of Munstergeleen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Sittard-Geleen, Born of Echt. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Sittard-Geleen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Sittard-Geleen of Born en Echt. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Sittard-Geleen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Sittard-Geleen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Sittard-Geleen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Sittard-Geleen, Munstergeleen, Echt of Born? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Bij dit personeelsuitje in Sittard-Geleen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Sittard-Geleen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Sittard-Geleen, Born, Munstergeleen of Echt? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Sittard-Geleen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Sittard-Geleen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Sittard-Geleen, Born, Munstergeleen of Echt voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Sittard-Geleen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Sittard-Geleen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Sittard-Geleen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Sittard-Geleen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Sittard-Geleen, Born, Echt of Munstergeleen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitjes voor Sittard-Geleen, Born, Munstergeleen en Echt

Ben je Sittard-Geleen aan het verkennen voor een bedrijfsuitje wat onvergetelijk moet worden? Schakel dan onze hulp in: wij hebben deze zoektocht immers al volbracht. Daardoor hebben we de mooiste opties uit de omgeving al op een rijtje gezet, waarbij je ze rustig kunt doorlopen. In de stad waar de wieg van Toon Hermans stond, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat er flink gelachen kan worden. Daarnaast zijn er mooie uitgaansgelegenheden, niet zo grootschalig als bijvoorbeeld Maastricht, wat ook in de buurt ligt. Daardoor heeft het juist wel zijn charme, met een historisch centrum dat je graag ontvangt. Zoek je het nog iets kleiner en gemoedelijker? Dan kun je ook nog kiezen voor Echt, Born of Munstergeleen. onder hen zijn kleinere dorpjes die dezelfde Limburgse sfeer brengen, maar dan nog ietsje kleinschaliger. Bedrijfsuitjes in de buurt zullen dan ook zeker voor meer saamhorigheid binnen je team zorgen: met zijn allen samenkomen in het Limburgse is een mooie herinnering. Ook België en Duitsland zijn makkelijk bereikbaar, mocht je de grens over willen. Wij helpen je dan ook graag om de leukste uitjes te vinden, zoals je hierboven kan zien. Mocht je benieuwd zijn of meer informatie willen, voel je dan vrij deze, geheel vrijblijvend, aan te vragen. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Valkenburg of bedrijfsuitje Heerlen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze