1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Oosterhout

ook voor Geertruidenberg en Dongen

Ga je voor een uitje in een bescheiden stad in Noord-Brabant, waar gezelligheid hoog in het vaandel staat? Dan kun je voor Oosterhout gaan, iets wat wij zeker aan kunnen raden. Dat doen we dan ook van harte, met leuke concrete tips over de uitjes in de stad, maar natuurlijk niet voor we je wat verteld hebben over Oosterhout. De stad staat bijvoorbeeld bekend om haar slotjes, die hier in veelvoud gebouwd zijn. Een voorbeeld hiervan is Huize Limburg. Ook ligt Oosterhout in een regio die erg belangrijk is geweest voor de verdediging van het land. Langs deze verdedigingslinie, zoals dat zo mooi heet, is een prachtige fietsroute opgezet. Daarnaast is de Oosterhout vooral ook een stad die families iets te bieden heeft. Wanneer het je leuk lijkt om eens met de gezinnen van je werknemers kennis te maken, kun je dan ook zeker voor Oosterhout kiezen. Zo zie je nog eens wat meer van je collega’s en leer je ze weer eens op een hele andere manier kennen. Ook zijn er de nodige bedrijven in Oosterhout gevestigd, voor hen is het fijn een uitje dichtbij te organiseren. Wanneer je dit wilt doen helpen wij daar graag bij. Benader ons daarom als je een interessante invulling van je bedrijfsuitje in Oosterhout ziet. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Oosterhout en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant. Combineer de leukste bedrijfsuitjes Oosterhout met een vergaderarrangement of een heerlijk diner. De mogelijkheden zijn divers en ook zeker op maat samen te stellen. We kijken uit om met je in contact te komen.

Bedrijfsuitjes in Oosterhout en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Oosterhout

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Oosterhout van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Oosterhout. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Oosterhout

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Oosterhout. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Oosterhout

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Oosterhout, Dongen of Geertruidenberg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Oosterhout? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen

Bij dit personeelsuitje in Oosterhout duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Oosterhout

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Oosterhout heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Oosterhout en Dongen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Oosterhout voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Oosterhout of Geertruidenberg

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Oosterhout voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Oosterhout

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Oosterhout? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Oosterhout, Geertruidenberg of Dongen

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Oosterhout of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Breda aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Oosterhout of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Oosterhout, Dongen, Geertruidenberg en de rest van Nederland

Dichtbij Breda met de charme van een grote stad en de gemoedelijkheid van een dorp. Deze plaats met stadsrechten kijkt uit naar je komst. Ben je toch eens benieuwd wat Oosterhout je allemaal te bieden heeft? En dan met name op het gebied van bedrijfsuitjes? Dan helpen wij je graag op weg. Onze pagina staat immers vol met de belevenissen die in Oosterhout te vinden zijn. In de omgeving is natuurlijk de Biesbosch, een mooi natuurgebied waar je een leuk stukje kunt gaan varen. Een leuk idee natuurlijk, als je er met zijn allen op uit wilt. Plaatsen in de omgeving die je nog iets kunnen bieden zijn bijvoorbeeld Dongen en Geertruidenberg. Of wat dacht je van Breda, de Parel van het Zuiden, zoals deze vaak genoemd wordt. In een stad die geroemd wordt om haar gezelligheid en haar nachtleven zul je geen probleem hebben om je te vermaken. Dat kan dan ook tot een bedrijfsuitje van historische proporties leiden. Wij zijn graag je digitale toergids die je de leukste ideeën biedt, uiteraard tegen de scherpste prijzen uit de markt. Wil je eens zien wat men in de omgeving van Oosterhout kan toevoegen aan je bedrijfsuitje? Wij helpen je er graag bij. Overige bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Bergen op Zoom.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze