1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Middelburg

Ook voor Arnemuiden, Serooskerke en Zanddijk

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Middelburg of omgeving? Ga je het groots aanpakken tijdens je Zeeuwse personeelsfeest? Dan is de hoofdstad Middelburg een uitstekende optie. Hier kun je terecht om leuke uitjes te ondernemen met de hele afdeling, maar ook om eens goed rond te kijken. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de kloveniersdoelen, waar de kloveniers leerden te schieten. En dat is niet het enige: ook de Koepoort, een overgebleven stadspoort, is het bezichtigen zeker waard. Associaties met Arc de Triomphe zijn het gebouw niet vreemd. De gemiddelde Zeeuw heeft in zijn leven natuurlijk al veel toeristen verwelkomd, waardoor je uiteraard verwelkomd wordt. Ben je er toevallig op een donderdag? Dan zul je even een kijkje kunnen nemen op de grootste markt van de provincie. De centrale rol van Middelburg in de provincie zal inmiddels wel duidelijk zijn, dat zegt de naam natuurlijk al wel. In deze stad kun je een bedrijfsuitje houden wat zijn weerga niet kent, omdat je in een grote stad bent, maar tegelijkertijd de zee natuurlijk erg dichtbij is, zoals de naam van de provincie al zegt. Wil je graag eens zien wat Middelburg in zijn mars heeft wanneer het op bedrijfsuitjes aankomt? Daar helpen wij je graag mee, door wat spannende, ludieke, grappige of zelfs leerzame uitjes voor te stellen. Neem eens vrijblijvend een kijkje! Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Middelburg en teambuilding Middelburg. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Zeeland. Combineer deze bijzondere stad aan een geweldige dag en zorg ervoor dat je collega’s het niet snel zullen vergeten. We wensen je alvast veel plezier toe!

Bedrijfsuitjes in Middelburg en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Middelburg

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Middelburg? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Middelburg

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Middelburg of Serooskerke van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Middelburg? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Middelburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Middelburg of Arnemuiden. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Middelburg

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Middelburg of Serooskerke met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Middelburg. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Middelburg

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Middelburg of Zanddijk? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Middelburg

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Middelburg en omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Middelburg, Serooskerke of Zanddijk? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Middelburg

Bij dit personeelsuitje in Middelburg duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Middelburg

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Serooskerke of Zanddijk heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Middelburg? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Middelburg

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Serooskerke of Arnemuiden voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Middelburg

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Middelburg voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Middelburg

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Middelburg? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Middelburg

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Middelburg, Serooskerke of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Middelburg, Zanddijk of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Middelburg en de rest van Nederland

Wil jij een bijzonder thema toevoegen aan deze bijzondere dag? Laat dat dan gebeuren in de vorm van een stad! Middelburg, een stad die al in de 9e eeuw ontstaan is, naar het schijnt. Aangezien het de middelste burcht was, werd de naam snel gevonden. In de VOC speelde Middelburg een erg voorname rol, daarna werd dit geleidelijk wat minder. Belangrijk is de stad uiteraard nog steeds, het is niet voor niets nog de hoofdstad van Zeeland. Zeeland staat natuurlijk vooral bekend om de strijd met het water, die de Zeeuwen gewapend met dijken dapper aangaan. Symbool voor de grootte van Middelburg is de abdijkerk, die de bijnaam Lange Jan zeker toekomt. Ook voor de overheid is de stad belangrijk, met bijvoorbeeld een rechtbank en gevangenis Torentijd, maar ook door een vestiging van Rijkswaterstaat. Er is natuurlijk bijna geen plek te verzinnen waar Rijkswaterstaat zich beter kan bevinden. In de omgeving van Middelburg kun je nog Arnemuiden, Zanddijk en Serooskerke aantrekken. Aanraders als je de hoofdstad even ontvlucht. Dat kun je natuurlijk ook doen wanneer je besluit om langere tijd in het Zeeuwse door te brengen, wat wij van harte aanbevelen. Kijk daarom eens wat er in Middelburg te vinden is aan bedrijfsuitjes. Wij horen graag als er iets voor je bij zit. Overige bedrijfsuitje in de regio vind je op bedrijfsuitje Zierikzee, bedrijfsuitje Vlissingen en bedrijfsuitje Terneuzen. Alvast veel plezier toegewenst tijdens deze onvergetelijke dag.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze