1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Heerlen

ook voor regio Hoensbroek, Landgraaf of Simpelveld

Ga je het bij je volgende bedrijfsuitje helemaal anders doen? Dan kun je een voorbeeld nemen aan Heerlen, een stad die het de afgelopen 100 jaar compleet over een andere boeg gegooid heeft. Het begon namelijk als klein dorp dat vooral om landbouw draaide, maar is in de 20e eeuw getransformeerd naar moderne stad. Daarmee werd Heerlen een rap tempo een stad, waar vooruitgang het sleutelwoord was. Steenkool werd namelijk een belangrijke grondstof, hoewel de mijnen inmiddels weer gesloten is. Het Glaspaleis is nog 1 van de weinige gebouwen die actief doet denken in die periode, in Heerlen denkt men namelijk liever vooruit. Zie je een parallel met je bedrijf? Dan is een uitje in de Limburgse stad een uitstekend idee. Een bedrijfsuitje in Heerlen kan een mooie gelegenheid zijn om elkaar buiten het werk eens te zien en samen een mooi feestje te bouwen. Of je nu uit Limburg komt, of slechts een bewonderaar van de provincie bent, in Heerlen kun je terecht om er met je hele bedrijf tussenuit te gaan. Nu je de plek hebt bepaald en de datum wellicht vaststaat, is het bepalen van het uitje de logische volgende stap. Hier helpen wij je graag bij, door je te laten zien wat Heerlen allemaal te bieden heeft. Vervolgens kun je zelf kijken of er iets voor je tussen zit. Kijk daarom eens hieronder naar het aanbod op het gebied van bedrijfsuitjes in Heerlen. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Heerlen en teambuilding Heerlen. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Bedrijfsuitjes in Heerlen en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Heerlen of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf etc.

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Heerlen van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerlen, Hoensbroek, Simpelveld, Landgraaf of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Heerlen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Heerlen, Landgraaf of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Heerlen, Landgraaf etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Heerlen of omgeving met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Heerlen of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Heerlen

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek etc.? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Heerlen of omgeving

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Heerlen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Heerlen

Bij dit personeelsuitje in Heerlen duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Heerlen

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Heerlen heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Heerlen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Heerlen

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Heerlen voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Heerlen

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Heerlen, Landgraaf, Hoensbroek of omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Heerlen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Landgraaf, Heerlen en omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Heerlen, Landgraaf etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Heerlen of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Heerlen, Simpelveld, Hoensbroek of Landgraaf of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Heerlen, Hoensbroek, Landgraaf of Simpelveld

Wie Heerlen en haar omgeving verkiest voor een bedrijfsuitje, zal er niet snel spijt van krijgen. De stad in het Zuidoosten van Limburg ziet je graag komen en biedt je daarom graag leuke activiteiten die je met zijn allen kunt ondernemen. Als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet, kun je ons inschakelen om je wat alternatieven te bieden. Wie bijvoorbeeld wat meer wil opsteken over het mijnwerkersverleden van de provincie, kan in het mijnmuseum terecht. Zwoegen in de mijn was in deze omgeving namelijk eerder regel dan uitzondering. Ook het thermenmuseum, waar de badhuizen van de Romeinen te zien zijn, is het bezichtigen absoluut meer dan waard. Meer een kunstliefhebber? In het Glaspaleis is de nodige kunst te zien, vooral modern en hedendaags. Zoek je het liever in de verschillende plaatsen in de omgeving? Dan kun je bijvoorbeeld Hoensbroek of Simpelveld bezoeken, of Landgraaf, bekend om haar skihal en het jaarlijkse muziekfestival Pinkpop, zomaar het grootste van het land. Genoeg te beleven dus in de omgeving van Heerlen, ook voor je bedrijfsuitje. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Valkenburg of bedrijfsuitje Sittard-Geleen.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze