Bedrijfsuitje Heerlen

Ook voor de regio Hoensbroek, Landgraaf, Simpelveld en omgeving.

Originele bedrijfsuitjes in Heerlen

Ga je het bij je volgende bedrijfsuitje helemaal anders doen? Zoek je een mooie stad waar je een onvergetelijk bedrijfsuitje kan geven? Deze Limburgse stad heeft alles om dit uitje tot een goed eind te brengen; een mooi centrum, leuke tentjes om te eten en te borrelen en genoeg opties voor een leuke workshop met je collega’s. Nu je de plek hebt bepaald en de datum wellicht vaststaat, is het bepalen van het uitje de logische volgende stap. Hier helpen wij je graag bij, door je te laten zien wat Heerlen allemaal te bieden heeft. Vervolgens kun je zelf kijken of er iets voor je tussen zit. Kijk daarom eens hieronder naar het aanbod op het gebied van bedrijfsuitjes in Heerlen. Alvast veel plezier toegewenst!

Top-10 bedrijfsuitjes in Heerlen

City escape bedrijfsuitjes in Heerlen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

City escape bedrijfsuitje in Heerlen

Was je blij met de stormachtige opkomst van de escape rooms, maar merk je dat het nieuwe er nu wel een beetje van af is? Vind je het oplossen van dit soort raadsels helemaal het einde, maar ben je op zoek naar een personeelsuitje dat zich afspeelt in de buitenlucht? Dan is dit bedrijfsuitje dat alles heeft wat een escape room ook heeft, maar zich wel afspeelt in het centrum van de stad misschien wel een leuke insteek. Dus ga samen met je collega´s aan de slag om alle mysteries te ontrafelen en geniet van een lekkere middag in de buitenlucht. Wil je meer informatie over dit Robinson bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Heerlen

Het is zwaar voor jullie, leiders van de moderne wereld.  Een wereldwijde crisis maakt de omstandigheden voor iedereen op de planeet en heel stuk zwaarder.  Gelukkig zijn jullie er om de crisis op te lossen.  Zijn jullie in staat om de vele hersenbrekende vraagstukken waar we allemaal voor staan het hoofd te bieden? Zorgen jullie ervoor dat de crisis voorbij gaat en het dagelijkse leven weer terugkeert naar het oude normaal? Dit originele online bedrijfsuitje wordt gepresenteerd door een echte quizmaster en gespeeld via zoom of een ander video programma. Wil je meer informatie over dit online Zoom around the world bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Heerlen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje indoor of dwars door het centrum van Heerlen

Dit originele bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving heeft misschien een ludieke inslag, het zorgt er wel voor dat iedereen op een andere manier naar de organisatie zal gaan kijken. Verschillende groepen gaan proberen om een leuke film te maken aan de hand van een thema (dat kan natuurlijk gerelateerd worden aan het bedrijf). Middels nep-geld dient iedereen groep kennis, hulpmiddelen en materialen in te kopen om zelf tot een optimaal resultaat te komen. Deze filmwedstrijd kan indoor plaatsvinden, maar het is ook mogelijk om deze te houden in bijvoorbeeld het centrum van de stad of een andere inspirerende omgeving. Wil je meer informatie, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Graffiti workshop als bedrijfsuitje in Heerlen

Graffiti is wereldberoemd geworden als onderdeel van een rebelse subcultuur uit de VS. Maar het is allang niet meer alleen die rebelse onderstroming. Tegenwoordig kan het worden beschouwd als een volwaardige kunstvorm. En als hip bedrijf op zoek naar een creatief personeelsuitje in Heerlen of omgeving, kies je natuurlijk voor een energieke graffiti workshop als invulling van jullie bedrijfsuitje. Maak kennis met de diverse technieken en stijlen en ga helemaal los bij het maken van jouw eigen meesterwerk dat natuurlijk een prominente plek krijgt op de afdeling. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje in jouw omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€33 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje in Heerlen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Heb je altijd al eens op een of meerdere collega's willen jagen? Of vind je het stiekem ook wel leuk om opgejaagd te worden? Dan kom je tijdens dit spannende afdelingsuitje in Stad vast en zeker aan je trekken. Maar wat is je plan? Hoe blijf je uit handen van je collega's? Ren je als een bezetene dwars door het centrum van de stad of kies je een meer doordachte aanpak? Hetzelfde geldt natuurlijk voor de opgejaagden. Wie is wie te slim af. Om daar achter te komen, zul je dit enerverende stadsspel toch echt zelf moeten spelen. Wil je meer informatie over dit spannende bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Percussieworkshop als personeelsuitje in Heerlen

Ben je op zoek naar een manier om iedereen weer in hetzelfde ritme te laten samenwerken binnen de organisatie? Kunnen jij en je collega´s wel weer wat muziek gebruiken ter inspiratie? Neem dan percussie als treffende metafoor voor het functioneren van de afdeling. Tijdens een percussieworkshop transformeren alle individuen in harmonieus samenwerkende muzikanten die allemaal hetzelfde ritme volgen. En natuurlijk nemen jullie deze nieuw gevonden harmonie weer mee terug naar de werkvloer na afloop van het bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving. Wil je meer informatie over dit ritmische bedrijfsuitje in Heerlen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubbel voetbal als personeelsuitje in Heerlen

Tijdens dit personeelsuitje beleef je voetbal op een totaal andere manier. Sta samen met je baas en je collega´s in een plastic bal en maak kennis met een andere dimensie van deze mega populaire sport. Obstructie is geen overtreding meer. Het is eerder een noodzaak geworden om tot een overwinning te kunnen komen. Dus stap uit je eigen comfortzone en in een grote bubbel gemaakt van plastic. Geef je collega´s een stevige beuk, leg je baas op z´n rug en ga alleen af op de goal. En maak de beslissende treffer in het voordeel van jouw teamgenoten. Wil je meer informatie over dit ludieke en actieve bedrijfsuitje in Heerlen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in Heerlen

Heb je soms ook het gevoel dat jij en je collega´s moeten overleven in een jungle van woeste concurrenten, schaarse klanten en verwoestende natuurkrachten en overheidsregels? En is het hoog tijd om jullie survival skills wat bij te werken? Dan kies je natuurlijk voor een bedrijfsuitje waarbij je deze skills verder kunt ontwikkelen. Maar het wordt natuurlijk niet alleen maar afzien! Er zal ook veel gelachen worden tijdens deze avontuurlijke middag. En na afloop van dit personeelsuitje kunnen jullie als team weer alle struggelingen aan. Wil je meer informatie over een expeditie Robinson bedrijfsuitje in Heerlen of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Heerlen
excl. BTW vanaf
€23,50 p.p.

Lachworkshop als bedrijfsuitje in Heerlen

Er mag wel wat meer gelachen worden op de werkvloer, toch? Het zijn stressvolle tijden vol met deadlines, volle emailboxen en veeleisende klanten. Dan is het extra belangrijk om de moraal hoog te houden en af en toe even te ontstressen met het team. Humor kan hierbij een cruciale en relativerende rol spelen. Tijdens deze workshop gaat er letterlijk heel wat gelachen worden. Van glimlach tot schaterlach, je zult vast en zeker worden aangestoken door het aanstekelijke lachvirus. En natuurlijk nemen jullie deze inspirerende vibe weer mee terug naar de werkvloer, zodat iedereen fijn kan nagenieten. Wil je meer informatie over dit komische bedrijfsuitje in Heerlen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Heerlen
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Heerlen

Door de eeuwen heen zijn er heel wat kunstenaars geweest die een eigen schildertechniek hebben ontwikkeld. Bij elke kunststroming horen onvergetelijke voorbeelden. Een hele moderne schilder-vorm is niet ontwikkeld door iemand die bekend is dankzij wereldberoemde kunstwerken, maar juist door zijn cultstatus als goeroe van de schilderles. Wie kent Bob Ross niet? Tijdens dit bijzondere personeelsuitje in Heerlen ga je aan de hand van Bob's inzichten aan de slag om een eigen meesterwerk te vervaardigen. Wil je meer informatie over dit creatieve bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heerlen, een bedrijfsuitje in een bijzondere omgeving

Neem een voorbeeld nemen Heerlen, een stad die het de afgelopen 100 jaar compleet over een andere boeg gegooid heeft. Het begon namelijk als klein dorp dat vooral om landbouw draaide, maar is in de 20e eeuw getransformeerd naar moderne stad. Daarmee werd Heerlen een rap tempo een stad, waar vooruitgang het sleutelwoord was. Steenkool werd namelijk een belangrijke grondstof, hoewel de mijnen inmiddels weer gesloten is. Het Glaspaleis is nog 1 van de weinige gebouwen die actief doet denken in die periode, in Heerlen denkt men namelijk liever vooruit. Zie je een parallel met je bedrijf? Dan is een uitje in de Limburgse stad een uitstekend idee. Een bedrijfsuitje in Heerlen kan een mooie gelegenheid zijn om elkaar buiten het werk eens te zien en samen een mooi feestje te bouwen. Of je nu uit Limburg komt, of slechts een bewonderaar van de provincie bent, in Heerlen kun je terecht om er met je hele bedrijf tussenuit te gaan. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten in deze regio vind je op vrijgezellenfeest Heerlen en teambuilding Heerlen. Alle bedrijfsuitjes in de deze regio vind je op bedrijfsuitje Limburg.

Ga voor het aanbod in de regio naar:

Regio Sittard-Geleen, Munstergeleen, Born, Echt en omgeving - Bedrijfsuitje Sittard-Geleen
Regio Valkenburg, Schin op Geul, Hoensbroek en omgeving - Bedrijfsuitje Valkenburg

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen:                                     Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Zaandam:                       Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal:                         Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg:                      Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                      Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                              Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                             Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                            Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Hilversum, Nieuwegein:                             Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Soest, Barneveld:                                 Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven:                            Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Oisterwijk, Goirle:                                         Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Oss, Boxtel:                                             Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                              Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere, Lelystad:                                                        Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Heerlen, Kerkrade:                                Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Noord-Limburg:                                 Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Haren, Winschoten:                               Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Ommen:                                           Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                      Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland 
Regio Arnhem, Ede, Doetinchem:                                       Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Groesbeek, Wychen:                               Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen:                               Bedrijfsuitje Apeldoorn

 

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE HEERLEN EN OMGEVING
Wie Heerlen en haar omgeving verkiest voor een bedrijfsuitje, zal er niet snel spijt van krijgen. De stad in het Zuidoosten van Limburg ziet je graag komen en biedt je daarom graag leuke activiteiten die je met zijn allen kunt ondernemen. Zoals je verwacht van een Limburgse stad is er een mooie natuur en voldoende gastvrijheid. Als je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet, kun je ons inschakelen om je wat alternatieven te bieden. Wie bijvoorbeeld wat meer wil opsteken over het mijnwerkers verleden van de provincie, kan in het mijnmuseum terecht. Zwoegen in de mijn was in deze omgeving namelijk eerder regel dan uitzondering. Ook het thermen museum, waar de badhuizen van de Romeinen te zien zijn, is het bezichtigen absoluut meer dan waard. Meer een kunstliefhebber? In het Glaspaleis is de nodige kunst te zien, vooral modern en hedendaags. Zoek je het liever in de verschillende plaatsen in de omgeving? Dan kun je bijvoorbeeld Hoensbroek of Simpelveld bezoeken, of Landgraaf, bekend om haar skihal en het jaarlijkse muziekfestival Pinkpop, zomaar het grootste van het land. Genoeg te beleven dus in de omgeving van Heerlen, ook voor je bedrijfsuitje. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Originele bedrijfsuitjes

Een origineel bedrijfsuitje organiseren in elke prijsklasse? Vindt hier jouw bedrijfsuitjes idee van €15 tot €150,-.

Onze voordelen

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt

Snel naar