1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

ook voor Halsteren en Tholen

Zoek je een fijne, sfeervolle stad in Noord-Brabant, met de zee in nabijheid? Dan zou Bergen op Zoom wellicht wel een hele goede optie kunnen zijn. Ergens rond 1200 werd Bergen op Zoom een stad, wanneer precies is niet bekend. Wat wel bekend is, is als garnizoensstad. Een aantal kazernes staat er dan ook nog altijd. Altijd leuk om zoiets eens te zien. Sowieso staat Bergen op Zoom bekend als een stad met enorm veel bezienswaardigheden. Het Markiezenhuis, het Spuihuis en de Stadspomp zijn slechts een paar voorbeelden van plekken die je vast even wilt bekijken als je in Bergen op Zoom bent. Ook het stadhuis, normaal een alledaags gebouw, is in Bergen op Zoom bijzonder. Het maakt het zo’n geschikte stad voor een uitje met het hele bedrijf. Want waar sommige uitjes slechts een paar uur duren, kan de tijd die over is worden opgevuld met een wandeling door de stad, waar je vaak wel elke paar minuten even stil zult staan om even om je heen te kijken. Het is de reden dat we een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom van harte aanbevelen. De uitjes die je hier kunt doen hebben we op deze pagina op een rijtje gezet. Kijk daarom eens welk uitje jouw collega’s enthousiast zal maken, er zal er ongetwijfeld 1 zijn, of misschien wel meerdere. Voel je dan ook zeker niet bezwaard meer informatie te vragen als je benieuwd bent wat een uitje precies inhoudt. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Bergen op Zoom en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant. Wanneer je kiest voor een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom kies je voor een unieke toevoeging aan je evenement. We wensen je alvast enorm veel plezier toe. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Bedrijfsuitjes in Bergen op Zoom en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Bergen op Zoom of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Bergen op Zoom van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Bergen op Zoom, Halsteren of Tholen? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Bergen op Zoom. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Bergen op Zoom met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Bergen op Zoom, Halsteren of Tholen. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Bergen op Zoom of Halsteren

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Bergen op Zoom of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Bergen op Zoom. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Bergen op Zoom, Halsteren of Tholen? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Bij dit personeelsuitje in Bergen op Zoom duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Bergen op Zoom heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Bergen op Zoom, Halsteren of Tholen? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje in Bergen op Zoom voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Bergen op Zoom voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Bergen op Zoom of Tholen

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Bergen op Zoom, Halsteren en Tholen? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Bergen op Zoom

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Bergen op Zoom of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Bergen op Zoom, Halsteren, Tholen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Halsteren, Tholen en de rest van Nederland

In het prachtige Noord-Brabant dichtbij het Zeeuwse land ligt het mooie Bergen op Zoom. Bijna schilderachtig mooi met alle historie die deze stad beschikbaar heeft. Wanneer je Bergen op Zoom voor je uitje verkiest, maak je geen alledaagse keuze. Dit onderscheidt je van de mensen die de grootste steden van het land kiezen. Het getuigt daarnaast van goede smaak: in Bergen op Zoom kijk je namelijk je ogen uit. Door de honderden monumenten in de stad, letterlijk honderden, is er eigenlijk te veel om in 1 dag te bekijken. Je zou het misschien op het eerste oog niet zeggen, maar dat je wilt rondkijken in de stad zegt dat je wel al bekend bent met de stad en haar mogelijkheden. Wanneer je benieuwd bent naar de geschiedenis van Bergen op Zoom, is er het Historisch Centrum Bergen op Zoom. Er zijn verschillende dingen te vinden hier, die je een beter beeld van het verleden van de stad bent. Wie meer in het heden leeft kan ook de omgeving een kans geven, met plaatsen als Tholen, of een bedrijfsuitje in Halsteren. Ook de Zeeuwse kust is niet ver weg in Bergen op Zoom, wanneer je bedrijfsuitje uitloopt op een soort kleine vakantie. Hoe dan ook, een bedrijfsuitje in Bergen op Zoom raden we van harte aan. Overige bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje oosterhout. We wensen je alvast veel plezier toe.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze