1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Uden

ook voor ook voor Zeeland, Volkel of omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje Uden? De stad Uden, niet de grootste plaats van Noord-Brabant, wel eentje met een interessant verhaal. Door de jaren heen zijn er verschillende heerlijkheden, zoals ze zo mooi heten, waar Uden een onderdeel van geweest is. Eerst was het deel van het land van Herpen, waarna het opging in de heerlijkheid met de sprookjesachtige naam Land van Ravenstein. In deze tijden had Uden een centrale functie door haar markt. Ook de industrie kwam uiteindelijk op gang, met bijvoorbeeld een bedrijf als CSU, een schoonmaakbedrijf dat door het hele land bekendheid geniet, maar ook bijvoorbeeld Beter Bed. Ook voor andere bedrijven kan Uden een leuke plaats zijn eens te bezoeken. Zo kan het leuk zijn om, in de geest van deze bedrijven, tot rust te komen en met een opgeruimd humeur weer te beginnen aan een volgende werkdag. Dit natuurlijk niet voordat je alles beleefd hebt wat er in Uden en omgeving te beleven is. Uden is langzaam van dorp naar stad getransformeerd en is hierbij niet bang geweest flink te vernieuwen. Daarnaast wordt er hard gewerkt om een prettige sfeer in de stad te behouden, want een stad mag het inmiddels wel genoemd worden. Daar passen natuurlijk de nodige leuke voorzieningen in en ook de nodige leuke bedrijfsuitjes. Kijk daarom eens naar ons aanbod aan uitjes. Wil je liever iets op maat of een bijzondere combinatie tussen verschillende mogelijkheden? Geen enkel probleem! We komen graag met je in contact om deze dag een onvergetelijke te maken. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Uden en teambuilding Brabant. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Uden en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Uden of omgeving

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Uden of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Uden van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Uden, Zeeland of Volkel? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Uden, Zeeland of Volkel. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Uden met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Uden, Zeeland of Volkel. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Uden

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Uden of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Uden. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Uden, Zeeland, Volkel of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Uden of omgeving

Bij dit personeelsuitje in Uden of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Uden of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Uden, Zeeland, Volkel of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Uden, Zeeland of Volkel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Uden of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Uden

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Uden, Zeeland of Volkel. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Segway bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Uden

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Uden, Zeeland, Volkel of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Uden, Zeeland of Volkel

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Uden of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Den Bosch aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Uden of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Uden, Zeeland, Volkel en de rest van Nederland

Wil je een bedrijfsuitje in Uden? Of liever in de mooie en groene omgeving? Uden en omgeving heeft ontzettend veel te bieden! Zoek je iets leuks in de omgeving van Uden? Dat is niet lastig te vinden, er is namelijk meer dan genoeg voor iedereen. Vooral het groen in Uden valt op: je wordt natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot groenste plaats van Europa. Vanuit vele plaatsen in de omgeving komt men naar Uden, ook om het ruime aanbod van winkels. Wat Uden echter onderscheidt van de grote steden waar deze winkels ook te vinden zijn, is die unieke natuur, zoals de Maashorst. Door de grote hoeveelheid verschillende vogels en planten is er geen vergelijkbaar gebied in de provincie. Ook de molen van Jetten trekt de nodige aandacht en geeft Uden een mooie, typisch Nederlandse uitstraling. Daarnaast kun je ook je heil zoeken in een plaats als Volkel. Of je gaat voor het pittoreske Zeeland, niet te verwarren met de provincie Zeeland natuurlijk. Wat je ook in gedachten hebt, er zal ongetwijfeld iets mogelijk voor je zijn in de buurt van Uden. Ook een grotere stad als Den Bosch, met een prachtige oud centrum en mooie grachten is zeker een bezoekje waard. Nog steeds karaktervol, maar wel net ietsje groter. Maak daarom je wensen kenbaar en verblijd Uden met je komst! Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Ossbedrijfsuitje Waalwijk of bedrijfsuitje Veghel.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze