1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Helmond

ook voor Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel

Ga je voor een uniek bedrijfsuitje in Zuidoost-Brabant? Wat te denken van Helmond, een stad ten Oosten van Eindhoven die zich onder meer onderscheidt door haar opvallende verschijning. Deze stad ligt in een natuurlijke omgeving vlakbij de grote stad van Eindhoven. Waarom niet je uitje combineren met een etentje in deze mooie stad? Door haar verleden als vestingstad is bijvoorbeeld het kasteel een bezienswaardigheid die in het oog springt. En hoewel het bezichtigen van een kasteel vast niet het enige is wat je tijdens je bedrijfsuitje wilt doen, is het uiteraard een goed begin. Dat daar ook nog een kerk naast ligt, maakt het een kenmerkende Brabantse stad. Natuurlijk is er ook nog het Warandepark te vinden, waardoor ook de liefhebbers van groen het naar hun zin zullen hebben in Helmond. Maar naast rondkijken kun je er natuurlijk ook van alles doen, waarbij we je graag tips geven om te laten zien wat er nu precies in Helmond te vinden is. Uitjes waarbij de directeur schijnbaar “ontvoerd” is doen het altijd goed, maar er zijn er nog veel meer te verzinnen die voor veel vermaak zorgen. Dat is een vak apart uiteraard, wij brengen je dan ook graag in contact met de vakmensen die deze uitjes organiseren. Door de grootte van ons netwerk hebben ze vast iets leuks voor je op het programma staan. Kijk daarom eens naar alle opties voor je bedrijfsuitje in Helmond. Vrijgezellenfeesten en teambuilding activiteiten vind je op vrijgezellenfeest Helmond en teambuilding Helmond. Een overzicht van alle bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Brabant.

Bedrijfsuitjes in Helmond en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Helmond

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Helmond

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel en omgeving van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Helmond? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Helmond

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel etc.

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Helmond met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Helmond of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Helmond

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Helmond

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Helmond? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Helmond

Bij dit personeelsuitje in Helmond, Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Helmond

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Helmond heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Helmond? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Helmond, Mierlo en Aerle-Rixtel

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Helmond voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Helmond en omgeving

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Helmond voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Helmond

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Helmond? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Helmond

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Helmond, Deurne, Mierlo, Aerle-Rixtel of omgeving. Bekijk ook in de omgeving eens het vergaderlocatie in Eindhoven aanbod. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Helmond of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Helmond en omgeving

Niet alleen Helmond zelf, ook de plaatsen eromheen heten je met alle plezier welkom bij een bedrijfsuitje. Met een gastvrijheid die het Brabantse natuurlijk kenmerkt, zul je met alle egards ontvangen worden wanneer je besluit je bedrijfsuitje hier te laten plaatsvinden. Helmond is een leuke kleine stad met in het centrum diverse leuke tenten waar je naast workshops ook terecht kan voor een leuke etentje of gezellige borrel. Wanneer je bijvoorbeeld gaat voor een themafeest, ben je in Helmond absoluut op je plek. Tijdens het carnaval laten de Helmonders namelijk zien dat ze verkleden met feestelijke muziek uitstekend beheersen, waarbij Helmond tot Keijebijtersgat benoemd wordt. Wanneer je benieuwd bent hoe Helmond er vroeger uitzag, kun je daarnaast eens een kijkje nemen bij het Huis met de Luts, het oudste huis van de hele stad. Ben je benieuwd hoe de rest van de omgeving eruit ziet? Dan kun je ook eens kijken in bijvoorbeeld Deurne, Mierlo en Aerle-Rixtel. Of kijk ook eens op bedrijfsuitje Venray. Mooie, typisch Brabantse dorpen die even de aandacht af kunnen leiden wanneer je Helmond en haar bezienswaardigheden bekeken hebt. Een feest in Helmond blijft dan ook een prima idee, wanneer je iets van de sfeer in deze gemoedelijke provincie mee wilt krijgen. Wij bieden je dan ook graag wat ideeën, waarbij het je vrij staat meer informatie te vragen, geheel vrijblijvend. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Veldhoven.

Selecteer hieronder de stad van uw keuze