1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Doetinchem

ook voor regio Doetinchem, Westendorp, Zelhem, Varsseveld en omstreken

Ga je er met je bedrijf op uit in de Achterhoek? Dan is het een logische keuze om voor Doetinchem te gaan. Een prachtige stad met historisch centrum waar van alles te beleven is! Monumentale gebouwen zijn er nog een aantal te vinden, zoals Kasteel Slangenburg, een zogenaamde waterburcht, omgeven door grachten. Een stadsbrand zorgde ervoor dat veel monumenten helaas niet meer bestaan. In Doetinchem kijkt men dan ook graag vooruit, zoals je ook tijdens je bedrijfsuitje zult ervaren. En dat vooruitkijken kun je in je bedrijf natuurlijk ook goed gebruiken. Dat het in Doetinchem gebeurt zie je bijvoorbeeld aan de D-toren, een uniek bouwwerk in het centrum dat haar kleur krijgt naar aanleiding van de gemoedstoestand van de bewoners. Een origineel idee, waarbij je in een oogopslag ziet wat de sfeer in Doetinchem is. Je zult waarschijnlijk zien dat jij en je bedrijf van harte welkom zijn. Zo voel je het niet alleen zelf, maar kun je het ook letterlijk aan de D-toren zien. Krijg je zelf ook al een goed gevoel van een bedrijfsuitje in Doetinchem? Dan staan wij je graag bij met raad en daad, in de vorm van concrete tips en leuke uitjes. Sta ons daarom toe je, gratis en vrijblijvend, van de juiste inspiratie op het gebied van bedrijfstuitjes te vinden. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Doetinchem of teambuilding Doetinchem. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel. Alvast een onvergetelijk bedrijfsuitje toegewenst!

Bedrijfsuitjes in Doetinchem en omgeving

Help de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Doetinchem

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Doetinchem, Zelhem, Varsseveld en omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Doetinchem, Zelhem en omgeving

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Doetinchem van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Doetinchem? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner personeelsuitje Doetinchem, Varsseveld etc.

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Doetinchem, Zelhem en omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Doetinchem

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Doetinchem met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Doetinchem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Doetinchem

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Doetinchem, Westendorp en omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader afdelingsuitje Doetinchem, Zelhem, Westendorp, etc.

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Doetinchem. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Doetinchem? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport personeelsuitje Doetinchem

Bij dit personeelsuitje in Doetinchem duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Doetinchem, Zelhem en omgeving

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Doetinchem heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Doetinchem, Varsseveld, Zelhem en omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Doetinchem

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje Doetinchem of omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Doetinchem, Westendorp, etc.

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht. En na afloop wordt het bedrijfsuitje Doetinchem, Westendorp of omgeving voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Doetinchem, Varsseveld en omgeving

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje Doetinchem? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Doetinchem

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Doetinchem of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Doetinchem of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Doetinchem en de rest van Nederland

Zoek je een omgeving waar “normaal doen” gebruikelijk is? Dan kun je goed terecht in de omgeving van Doetinchem, waar de band Normaal naam maakte. Dat de band Normaal hier vandaan komt wil natuurlijk niet zeggen dat je in de omgeving van Doetinchem geen bijzondere dingen kan doen…Natuurlijk is een goed feest in de buurt wel mogelijk, wat het een uitstekende plek voor een bedrijfsuitje maakt. Ben jij degene die de organisatie op zich gaat nemen? Een speciale rol, er is natuurlijk altijd iemand die opstaat en zorgt dat het uitje van de grond komt. Wij ondersteunen je dan ook graag met een virtuele rondleiding langs alle uitjes die in Doetinchem te ondernemen zijn. Er zijn natuurlijk leuke themafeesten te vinden, die je in kunt vullen zoals je zelf wilt. Ook kun je met zijn allen sportieve uitjes uit gaan voeren, of juist totaal ontspannen met elkaar. Variatie is er genoeg, waardoor je vast wel een feest uitje vindt wat perfect bij je bedrijf past. Niet alleen in Doetinchem zelf, ook in Westendorp en Zelhem kun je terecht, of bijvoorbeeld in Varsseveld. Ook Hummelo en Laag-Keppel kun je natuurlijk met een bezoek vereren. Het is jouw uitje, dus jij bepaald. Kijk daarom en vraag, wanneer je iets leuks hebt gezien, meer informatie aan. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Almelo, bedrijfsuitjes Hengelo en bedrijfsuitje Deventer. Veel plezier met je onvergetelijke bedrijfsuitje!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze