1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Deventer

ook voor regio Twello, Terwolde en Diepenveen of omgeving

Kies je bij je bedrijfsuitje voor Deventer? Deze stad in Overijssel wordt ook wel de Hanzestad genoemd en biedt volop mogelijkheden voor een leuk bedrijfsuitje. Als je kiest voor Deventer dan kies je voor een van de oudste steden van het land, waar dan ook een ruime historie te vinden is. Duidelijk is dat de stad in de tijd van de Romeinen al bewoond werd. Dit maakt dat de stad het bezichtigen nog steeds meer dan waard is, wat leuk is als je tijdens je bedrijfsuitje in de buurt bent. Zo is er de Brink, een mooi historisch plein, waar dan ook de nodige gebouwen te vinden zijn, zoals het Waaggebouw, maar bijvoorbeeld ook de bibliotheek, de oudste van het land. Ook bezit Deventer mooie stadsparken, zoals het Worpplantsoen en het Rijsterborgherpark. In die laatste is ook nog kunst te vinden in de buitenlucht, wat het een prachtige plek maakt om doorheen te lopen. Dit kan uitstekend voorafgaand aan of na afloop van je bedrijfsuitje. Heb je zelf al een idee wat je bedrijfsuitje gaat inhouden? Je kunt natuurlijk helemaal los gaan met een eigen thema en bijpassende muziek, maar ook een actiever uitje behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Hoe gek je het ook wilt hebben, het is ongetwijfeld mogelijk via onze website. Op deze pagina zie je wat Deventer voor je kan betekenen en wat ons netwerk voor je kan betekenen. Ben je klaar voor een spectaculair bedrijfsuitje? Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Deventer of teambuilding Deventer. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel. Welke invulling je ook kiest voor je bedrijfsuitje, ik hoop dat het een inspirerende dag wordt!

Bedrijfsuitjes in Deventer en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Twello, Deventer en Diepenveen

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Deventer, Twello, Terwolde en Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Twello, Terwolde en Deventer of omgeving

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Deventer van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Deventer of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Deventer

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Deventer, Twello, Terwolde en Diepenveen of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Deventer, Twello en Diepenveen

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Deventer met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Deventer, Twello, Verwolde, Diepenveen of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Deventer

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Deventer

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Deventer. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Twello, Terwolde, Deventer, Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Deventer of omgeving

Bij dit personeelsuitje in Deventer of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Deventer

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Deventer of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Twello, Terwolde en Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Deventer

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Deventer

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Deventer

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Twello, Deventer, Diepenveen of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Deventer, Twello, Terwolde, Diepenveen of omgeving etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Deventer of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Twello, Terwolde en Diepenveen of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Deventer en de rest van Nederland

Gaat je bedrijfsuitje in Deventer en omgeving plaatsvinden? Dan helpen wij je graag om het juiste uitje te vinden. Uitbundige feesten, ludieke uitjes en sportieve activiteiten behoren tot de mogelijkheden. Deventer, ook wel Hanzestad genoemd, is een prachtige stad in Overrijsel. Wat dacht je van een stadsspel in Deventer? Hierbij kun je allerlei originele opdrachten in de stad uitvoeren, waardoor je veel plezier kunt maken met zijn allen. Daarnaast zie je veel van een prachtige, historische stad. Zo is er het Deventerse Bergkwartier, waar je je bijna in de Middeleeuwen waant. Gelukkig is de stad mooi intact gehouden en zijn de monumenten gerenoveerd, waardoor je nog veel van de glorie kunt zien, die zeker niet vergaan is. Een oude hanzestad die je graag verwelkomt. Ook de omgeving van Deventer ziet je graag komen voor je bedrijfsuitje. Zo kun je omliggende dorpen als Twello,  Terwolde en Diepenveen als je het buiten de stadsgrenzen zoekt. Daarnaast liggen er nog andere steden als Apeldoorn en Zutphen in de omgeving, ook daar kun je natuurlijk even een kijkje gaan nemen. Al met al genoeg plaatsen waar je langs kunt gaan tijdens je bedrijfsuitje in Deventer en omgeving. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitje Almelo, bedrijfsuitjes Hengelo en bedrijfsuitje Doetinchem. Geniet van je bedrijfsuitje in Deventer of omgeving!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze