1234-1024×415

Ruim 10 jaar ervaring

Ruim 100.000 deelnemers geïnspireerd

Actief in 55 steden in Nederland, Duitsland en België

Bedrijfsuitje Almelo

ook voor regio Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving

Ben je op zoek naar een stad waar altijd wat te doen is? Dan stellen wij voor dat je je bedrijfsuitje in Almelo laat plaatsvinden! Misschien denk je niet direct aan Almelo bij het organiseren van een bedrijfsuitje…maar Almelo leeft en heeft voldoende aan te bieden. Er is een haven te vinden en er zijn de nodige industrieterreinen, waardoor het met de bedrijvigheid wel goed zit. Hoewel de stad van nature bescheiden is, heeft Almelo een mooi centrum met de nodige mooie, historische gebouwen. Op straat zijn er veel beelden en kunstwerken te zien, maar er zijn ook de nodige galerieën waar kunst uitgestald is. Zo kunnen de kunstliefhebbers hun geluk niet op. Ben je vooral benieuwd wat er aan bedrijfsuitjes is in Almelo? Wij hebben vast even voor je gekeken en een aantal ludieke, spannende uitjes op een rijtje gezet. Vervolgens kun je zelf het uitje uitzoeken waarvan je denkt dat het een onvergetelijke dag op zal leveren. Hier moet bij gezegd worden dat er veel uitjes bijzitten die voor een memorabele dag zullen zorgen, ieder heeft weer zijn eigen voordeel. Zo kan elk uitje bijdragen aan een betere sfeer, het leren kennen van collega’s en uiteindelijk een mooi resultaat. We helpen je dan ook graag om het beste uitje te vinden, van outdoor tot het maken van een film waarbij de strategie eens goed doorgesproken kan worden. Kijk daarom eens naar ons aanbod. Voor vrijgezellenfeesten of teambuilding activiteiten kijk je op vrijgezellenfeest Almelo of teambuilding Almelo. Voor alle bedrijfsuitjes in de regio kijk je op bedrijfsuitje Overijssel. Klik onderstaand snel verder op de verschillende uitjes en laat je inspireren.

Bedrijfsuitjes in Almelo en omgeving

Help de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Almelo, Wierden of Nijverdal

Iedereen is hard aan het werk. En dan ineens een geheimzinnige boodschap. De directeur is ontvoerd door een mysterieuze organisatie. Bevrijdt u de zo geliefde directeur uit de handen van de criminelen om zo na afloop met hem een heerlijk 3-gangen diner te nuttigen? Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Happen, Stappen, Varen bedrijfsuitje Almelo, Nijverdal, Vriezenveen of omgeving

Tijdens dit zeer populaire bedrijfsuitje nemen we u mee op een culinaire en tevens culturele reis door uw stad. Zo geniet u in 3 verschillende restaurants in Almelo van een voor-, hoofd-, en nagerecht (inclusief diverse drankjes), maar ervaart u tussendoor ook nog een grachtentocht en een gezellige stadswandeling. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almelo of omgeving? Kijk dan op onze Happen, Stappen, Varen pagina voor alle informatie.

Moorddiner bedrijfsuitje Almelo

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is een absolute aanrader. Combineer spanning, teamgevoel en culinair genieten tijdens dit moorddiner in het mooie Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving. Uiteraard is een culinair verantwoord 3-gangen menu inbegrepen bij dit bijzonder leuke bedrijfsuitje in deze inspirerende stad. Wilt u meer weten over dit inspirerende bedrijfsuitje? Kijk dan op onze moorddiner pagina voor alle informatie.

Hollandse Quiz bedrijfsuitje Almelo, Vriezenveen en Wierden

Dit wordt een ouderwets gezellige en bovendien oer-Hollandse quizavond in Almelo met alle collega’s. Diverse ludieke, spannende en gezellige quizronden zullen worden afgerond, waarna alle deelnemers kunnen genieten van een heerlijk diner in het mooie Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje van eigen bodem? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

GPS bedrijfsuitje Almelo

GPS bedrijfsuitjes blijven enorm populair en met een reden. De combinatie van actief samen zijn in de buitenlucht en het genieten van een heerlijk 3-gangen diner maken dit bedrijfsuitje bijzonder geliefd. Ook bij dit bedrijfsuitje is er sprake van een competitief element: de GPS puzzeltocht. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Almelo, Wierden, Nijverdal of omgeving? Kijk dan op onze Help de directeur is ontvoerd pagina voor alle informatie.

Zoek de verrader bedrijfsuitje Almelo

Het valt niet altijd mee om alle neuzen binnen de afdeling dezelfde kant op te laten kijken, om “zo te voorkomen dat collega’s elkaar per ongeluk tegenwerken. Van “per ongeluk” tegenwerken is echter geen sprake tijdens dit zoek de verrader afdelingsuitje in Almelo. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving? Kijk dan op onze zoek de verrader pagina voor alle informatie.

Kroegensport bedrijfsuitje Almelo of omgeving

Bij dit personeelsuitje in Almelo of omgeving duikt u in de wereld van het kroegsporten. Een vleugje competitiviteit hier, een beetje actie daar, maar bovenal wordt dit een middag vol gezelligheid voor de hele afdeling. Van al dat kroegsporten (darten, sjoelen etc.) krijgt men honger en daarom wordt er ook aan de inwendige mens gedacht (3-gangen diner). Wilt u meer weten? Kijk dan op onze Kroegensport pagina voor alle informatie.

Moordspel bedrijfsuitje Almelo

Dit WhatsApp bedrijfsuitje in Almelo of omgeving heeft van alles te bieden: spanning, teambuilding en gezelligheid. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit afdelingsuitje in Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving? Kijk dan op onze Moordspel bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Lipdub bedrijfsuitje Almelo

Deze klassieker onder de bedrijfsuitjes is nog altijd immens populair. Onder professionele begeleiding maken jullie samen een hele leuke lipdub video. En na afloop wordt het afdelingsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Segway bedrijfsuitje Almelo

Dit futuristische bedrijfsuitje combineert gezelligheid onder elkaar met een bijzondere activiteit in de buitenlucht in Almelo, Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving. En na afloop wordt het bedrijfsuitje voortgezet onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit personeelsuitje? Kijk dan op onze Lipdub bedrijfsuitjes pagina voor een overzicht van alle informatie.

Escape Room teambuilding Almelo

Escape Rooms zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse bedrijfsuitjes landschap. Deze speciale Suitcase variant is samengesteld in samenwerking met een organisatiepsycholoog om zo een unieke teambuilding ervaring te bieden. Na afloop geniet u van een heerlijk 3-gangen diner. Wilt u meer weten over dit bedrijfsuitje in Vriezenveen, Nijverdal, Almelo of omgeving? Kijk dan op onze informatiepagina.

Bedrijfsuitje op maat in Vriezenveen, Almelo, Wierden, Nijverdal of omgeving etc.

Op deze pagina vindt u onze populairste bedrijfsuitjes. Maar we beschikken over nog veel meer bewezen personeelsuitjes concepten in Almelo of omgeving. We zijn dan ook in staat om een bedrijfsuitje op maat af te stemmen op de wensen van uw onderneming. Wilt u meer weten over een bedrijfsuitje op maat in Vriezenveen, Wierden, Nijverdal of omgeving?

Bedrijfsuitjes in heel Nederland

Divers aanbod bedrijfsuitjes voor alle verschillende type uitjes. Van actief tot dinerspellen.

Bedrijfsuitje Almelo en de rest van Nederland

Woon je in Almelo, is jullie mooie bedrijf hier te vinden of is Almelo perfect centraal gelegen? Wie een nuchtere stad zoekt om een leuk uitje uit te voeren, kan uiteraard in Almelo terecht. Zelfspot en een no nonsens instelling is gemeengoed in deze gemoedelijke stad in Overijssel. Het maakt het een prettig decor voor een teambuilding met een aangename sfeer. Typerend voor het ongecompliceerde in Almelo is wel dat de Sint-Georgius basiliek ook wel de Sjors genoemd wordt. Ook is er in de straten voldoende kunst te vinden, waarbij er ook nog een kunstuitleen in de stad is. Daardoor is er een hoop inspiratie in de stad te vinden, deze is uiteraard gratis. Dat geldt ook voor onze tips en suggesties op het gebied van teambuilding uitjes in de stad. Wanneer je een uitje ziet wat je interessant lijkt is het vragen van meer informatie vrijblijvend en kosteloos. Hierdoor kun je, zonder ergens aan vast te zitten, je laten inspireren. Niet alleen in Almelo zelf, ook in plaatsen als Vriezenveen, Wierden en Nijverdal. Een grotere stad als Enschede is ook nog nabij, mocht je daar eens rond willen kijken. In elk geval raden wij ook Almelo, een leuke Twentse stad, van harte aan. Bedrijfsuitjes in de regio vind je op bedrijfsuitjes Hengelo, bedrijfsuitje Doetinchem en bedrijfsuitje Deventer. Bij voorbaat al enorm veel plezier toegewenst!

Selecteer hieronder de stad van uw keuze